NEVEROVATNI REZULTATI ISTRAŽIVANJA: Preljuba utiče pozitivno na prevarene

Nakon ankete sprovedene na 5.705 ispitanika iz 96 zemalja, ustanovili su da su dugoročne posledice zapravo - pozitivne.

Nakon početnog perioda tuge i osećaja izdaje, žena iz ovog iskustva izlazi s većom ljubavnom inteligencijom koja joj omogućava da kod budućih partnera odmah prepozna negativne vrednosti. Dugoročno gledano, prevarena žena pobeđuje, rekao je autor istraživanja Krejg Moris u izveštaju za medije.

Da li je poljubac s trećom osobom prevara ili nije? Poljubili ste osobu koja nije vaš dečko i sada se pitate da ima nade da vam nekad oprosti i da li jedan bezazleni poljupčić možemo računati kao da smo neverni...Jedno istraživanje nam je dalo odgovor.

Nakon prevare većina žena postaje sigurnija u sebe, znaju šta traže, brže prekidaju odnos koji ih ne zadovoljava, odmah prepoznaju potencijalnog preljubnika, uopšteno postaju psihološki jače na svim područjima i lakše donose odluke koje su dobre za njih.

Šta se događa s preljubnicima i njihovim novim partnerima?

Druga istraživanja pokazala da su da veze koje počinju kao preljubnički odnos u većini slučajeva ipak ne potraju jer je njihov temelj najčešće kratkotrajna strast, a ne prava emocija koja je potrebna za uspešnu i dugotrajnu ljubav.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pexels

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.