PEVAČICA OTVORENO O PSIHIČKOM POREMEĆAJU: Mislim da su koreni mog bipolarnog poremećaja to što sam videla tamnu stranu života

aPop diva otvorila je dušu i progovorila o svojoj dugogodišnjoj borbi sa bipolarnim poremećajem, i o tome kako se nosi sa slavom.

- Mislim da su koreni mog bipolarnog poremećaja to što sam videla tamnu stranu života. Bilo je teško živeti kao dete belca i crnca. Moja mama se takođe suočavala sa rasizmom zato što je bila udata za crnca. Jednom je moja prijateljica iz detinjstva počela da plače kad je videla mog oca, jer nikad pre toga nije videla osobu tamne boje kože - ispričala je Maraja, dodavši da ne misli da se mentalni poremećaj razvio kod nje zbog slave.

- Naravno da platiš cenu slave. Možeš da sediš i plačeš kako si jadan jer si slavan, a to mnogi rade. Ali, to si sam tražio.

Maraja se osvrnula i na činjenicu da je imala mnogo loših veza u životu i da joj defintiivno odabir muškaraca nije jača strana, ali da je danas srećna jer je pored nje najvažniji čovek u njenom životu - sin Morokan.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/mariahcarey

Pogledajte još