ŽESTOKA SVAĐA U ZADRUZI: Zorica Marković i Lepi Mića napali Lunu (VIDEO)

Veliki šef je u toku dana poslao pismo u kojem je jasno iskritikovao sve zadrugare koji u proteklih nekoliko nedelja nisu vodili računa o higijeni u Beloj kući. Osim toga, bilo je neophodno da pred kraj ovog najgledanijeg rijalitija održe porodični sastanak.

Takmičari su imali zadatak da za stolom kažu kome su šta zamerili kao i čije ponašanje po njihovom mišljenju nije bilo prikladno za sve. Lepi Mića je ustao među prvima i napao Lunu Đogani. Njegova kritika bila je upućena njoj zbog toga što je ona naglasila da ne želi Kristinu Kockar u svom društvu, a što je on na pogrešan način protumačio.

Ja sam rekla da neću da budem u Kijinom društvu i da igram asocijacije, jer neću da govore kako se mi ližemo i da nas podižu novinari – objasnila je Luna.

Koga vi za*ebavate ovde? Ne možeš ti nikome da braniš da sedi gde hoće da sedi. Rekla si, je*ala vas ona – tvrdio je Lepi Mića.

Ne dovodite mi ljude sa kojima neću da sedim, to je pogrešno? – pitala se Luna.

Đoganijeva nije mogla da objasni šta je želela da kaže, ali je tvrdila da te reči na Kijin račun nije izgovorila.

Zato što je mene dečko zvao da sedimo sa njima, ja sam rekla da to neću da radim i šta je problem?! Ja to nisam rekla, nemoj da lažeš! Nećeš me isprovocirati! Znam šta radite – vikala je Luna.

Dobro, kaži šta mi radimo? – pitala ju je Zorica.

Vi imate nešto protiv mene, to je to – bila je sigurna Luna.

Preterujete u mnogim stvarima, kačite se za svaku sitnicu! Ti mnogo želiš da budeš bitna! – skočio je Sloba da bi odbranio Lunu.

Vi jedva čekate da me napadnete! To uopšte nije tačno – branila se Luna.

Izvor:Pink.rs
Foto: Zadruga Oficial-Printscreen/Youtube

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.