KAO MILION DOLARA: Sledite naše savete i izgledaćete savršeno iako nemate novca

Da biste izgledali kao milion dolara, ne morate potrošiti čitavo bogatstvo na svoju garderobu. Jednostavno samo treba izabrati dobre komade i kombinovati ih sa ukusom.

Evo nekih dobrih saveta za jeftinu, a odličnu kupovinu:

1. Zaboravite na kopije

Ako mislite da ćete izgledati odlično ukoliko se odlučite za neku kopiju brendirane odeće, grdno se varate. Takve stvari morate zaboraviti. Umesto toga, potražite pristupačne opcije, koje nalikuju komadu za kojim čeznete, a koje izgledaju kvalitetno.

2. Pažljivo birajte haljine

Jedan od razloga što dizajnerske haljine uvek izgledaju seksi i nepogrešivo, čak iako je u njih utrošeno malo materijala, jeste što su materijali odlično izabrani, a čitave kombinacije su upotpunjene detaljima koji joj daju luksuzan izgled. Izbor haljine jeftinih materijala, može dovesti do toga da cela kombinacija izgleda jeftino, pa čak i vulgarno. Zato obratite pažnju na materijal i kroj kada birate haljinu.

3. Minimum nakita radi za vas

Svaku kombinaciju učinićete elegantnijom ako izaberete efektan nakit, ali potrudite se da ga svedete na minimum. Ukoliko preterate sa nakitom, rizikujete da izgledate kičasto, a to ne želite!

4. Obratite pažnju na svaki detalj

Ponekad najmanji detalj učini vaš stajling nenadmašnim, a nekad je samo on dovoljan da sve upropasti. Potrudite se da sve izgleda lepo i bude na svom mestu.

5. Komadi u koje vredi uložiti

U neke komade jednostavno treba uložiti, kao što su torba, naočare ili cipele. Ovo su komadi koje možete kombinovati na razne načine,a koji će svaki izgled učiniti mnogo boljim. Zato je najbolje da izdvojite sumu novca i uložite u komade koji će trajati.

6. Lepota je u jednostavnosti

Trudite se da ne preterujete, lepota je zaista u jednostavnosti i dobrom ukusu. Najbitnije je da nosite ono u čemu se dobro osećate!

Izvor: Stil
Foto: Ilustracija/Pexels

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.