NAJVEĆA LJUBAV U ISTORIJI EVROVIZIJE: Željko Joksimović otkriva kako je upoznao Jovanu i koju njegovu pesmu ona ne voli!

- Jovana uglavnom voli sve moje pesme, ali postoje i one koje ne voli da sluša. Kada smo se tek upoznali, puštao sam joj pesme iz televizijskih serijala koje sam radio. Na primer, završna pesma iz 'Ivkove slave', to je baš dobra pesma. A Jovana je nakon što je poslušala rekla: "Meni je ovo baš dosadno". Prošlo je deset godina, čula je tu pesmu ponovo i rekla: "Bio si upravu, ova pesma ima baš dobru energiju". Pitanje je samo na koji način u kom trenutku slušaš pesmu, neku ćeš zavoleti odmah, neku kroz određene godine - objasnio je pevač, koji je strpljivo čekao da njegova lepša polovina promeni mišljenje.

Ipak, i sam priznaje da je s godinama sve veći kritičar, kao i samokritičar.

- Sve sam veći kritičar kako godine odmiču. Čini mi se da ću prestati da radim spotove upravo iz tog razloga. Uvek razmišljam šta može da bude novo i uvek imam viziju kako bi trebalo to da izgleda. Međutim, ako se slučajno ne potrefi da ono što neki reditelj zamisli ili predloži da uradi sa mojim mišljenjem, onda nemam ni volju, ni želju da radim. Bolje da ga ne snimamo, jer se dešavalo da u takvim situacijama odustanem - priznao je, pa dodao - Za poslednju pesmu imao sam ideju da napravim jednu veliku žurku, za šta nam je bilo potrebno više vremena, ali smo se reditelj i ja dogovorili. Imali smo konstruktivnu razmenu mišljenja i na kraju sve je ispalo onako kako sam zamislio - rekao je kroz osmeh Željko.

Na pitanje da li ga i kada emocije ponesu, pa pusti suzu, odgovorio je:

- Ne plačem često, ali nisam tvrda srca. Mogu da plačem kada neko drugi peva. Nisam od onih koji tokom koncerta mogu da plaču, jer mislim da to ni fizički nije izvodljivo.

Kako je svojevremeno "Drska ženo plava" bio njegov veliki hit, evo da li je u njegovom životu zaista i bilo drskih žena.

- Bilo je i drskih devojaka, ali i onih koje su bile malo manje drske. Što ne znači da ni ja nisam bio preterano drzak - dvosmisleno je odgovorio on.

S druge strane, s Jovanom za malo i da ne započne romansu!

- Nije trebalo da vodim Evroviziju. Zvao me je Aleksandar Tijanić i pitao da li želim. Potvrdio sam, krenuo sam onda sa pripremama i tako je između ostalog počela ljubav između Jovane i mene. Desilo se sve ono što se nikada u istoriji Evrovizije nije dogodilo između prezentera, a to je da se dogodi ljubav. Mada nikada nisam dobio honorar za vođenje - kroz osmeh je otkrio Željko.

Izvor: Blic.rs
Foto: zzeljko/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.