KIJA PORUČILA NJENU I SLOBINU PESMU: Pevač oduševljeno krenuo da peva, Luna ga žestoko napala! (VIDEO)

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Kiju Kockar ponovo su ponele emocije, pa je otišla kod Drveta mudrosti i zamolila ga za muzičku želju, i to ni manje ni više nego za pesmu koja je važila za jednu od njenih i njenog muža Slobe Radanovića!

Kako je objasnila, ta pesma bila je podloga za video sa venčanja, a danima želi da čuje. Drvo je uslišilo njenu želju pa je pesma puštena, ali nakon kratkod razgovora.

 Drvce, želim jednu pesmu… – sa osmehom je rekla Kija.

– Da li ta pesma ima neke veze sa nekim, ili nečim? – šalilo se Drvo.

– Pa, veže me za Slobodana… (smeh) Ja volim tu pesmu inače, jako. A, ta pesma je bila kao podloga za video na našoj svadbi za iznenađenje koje sam ja njemu priredila i ta pesma je išla iza, tako da…to je bilo sa našeg venčanja. To je pesma od Beyonce and Jay Z – Forever young. Ja sam napravila video, jer baš volim nju i eto, toliko sam želela da je čujem – rekla je Kija.

 Zašto baš sad ova pesma? – pitalo je Drvo.

 Zato što danima želim da je čujem, a ti mi se nisi javljao. Lepše ću se osećati i volim tu pesmu i podseća me na lepe trenutke. Živela sam u Abu Dabiju kad sam je slušala i svaki put kad sam dolazila u Vietnam, tu je bio jedan dečko koji je pevao, svirao je klavir. I svaki put kad me vidi, on mi odsvira tu pesmu. Podseća me na srećan brak koji sam imala. Mislim da će biti okej ako mi pustiš – otkrila je Kristina.

Kada je Luna Đogani videla da Sloba peva ovu pesmu u ćošku prišla mu je i izgrdila ga.

– Šta hoćeš sad?! Šta sam ja uradio? Ja volim ovu pesmu! – rekao joj je Sloba, nakon čega mu je rekla da bude tiši, ljutito se okrenula i otišla.

.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.