KIJA PORUČILA NJENU I SLOBINU PESMU: Pevač oduševljeno krenuo da peva, Luna ga žestoko napala! (VIDEO)

Kiju Kockar ponovo su ponele emocije, pa je otišla kod Drveta mudrosti i zamolila ga za muzičku želju, i to ni manje ni više nego za pesmu koja je važila za jednu od njenih i njenog muža Slobe Radanovića!

Kako je objasnila, ta pesma bila je podloga za video sa venčanja, a danima želi da čuje. Drvo je uslišilo njenu želju pa je pesma puštena, ali nakon kratkod razgovora.

- Drvce, želim jednu pesmu... - sa osmehom je rekla Kija.

Da li ta pesma ima neke veze sa nekim, ili nečim? - šalilo se Drvo.

Pa, veže me za Slobodana... (smeh) Ja volim tu pesmu inače, jako. A, ta pesma je bila kao podloga za video na našoj svadbi za iznenađenje koje sam ja njemu priredila i ta pesma je išla iza, tako da...to je bilo sa našeg venčanja. To je pesma od Beyonce and Jay Z - Forever young. Ja sam napravila video, jer baš volim nju i eto, toliko sam želela da je čujem - rekla je Kija.

- Zašto baš sad ova pesma? - pitalo je Drvo.

- Zato što danima želim da je čujem, a ti mi se nisi javljao. Lepše ću se osećati i volim tu pesmu i podseća me na lepe trenutke. Živela sam u Abu Dabiju kad sam je slušala i svaki put kad sam dolazila u Vietnam, tu je bio jedan dečko koji je pevao, svirao je klavir. I svaki put kad me vidi, on mi odsvira tu pesmu. Podseća me na srećan brak koji sam imala. Mislim da će biti okej ako mi pustiš - otkrila je Kristina.

Kada je Luna Đogani videla da Sloba peva ovu pesmu u ćošku prišla mu je i izgrdila ga.

Šta hoćeš sad?! Šta sam ja uradio? Ja volim ovu pesmu! - rekao joj je Sloba, nakon čega mu je rekla da bude tiši, ljutito se okrenula i otišla.

.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još