MODNI SPEKTAKL U SLOVENIJI: Održan 14. Deichmann Magic Night

Terme Olimia su izuzetna oaza mira koja pruža zadovoljstvo svim čulima i savršen otklon od užurbanog i stresnog načina zivota. U svojoj bogatoj ponudi nudi veliki broj otvorenih i zatvorenih bazena sa termalnom vodom, uživanje u različitih vrstama finskih i parnih kupatila, zatim u aromatičnim masažama i drugim welness sadržajima koji svakog gosta inspirišu da se prepusti magičnim trenucima opuštanja. Welness Orhidelia je proglašen devetu godinu za redom za najbolji welness centar u Sloveniji. U sklopu kompleksa je i Family welness Termalia gde je sve uredjeno za porodično uživanje. Poznata lica i novinari su imali priliku da uživaju u čarima ovog kompleksa i u bogatom programu putovanja.

Magično veče otvorila je DEICHMANN revija cipela. Kompanija Deichmann, proizvođač obuće broj 1 u Evropi je oficijalni sponzor 14. Magic Night-a.

Na modnim revijama modeli su nosili aktuelnu kolekciju uz koju elegantno i smelo možemo da zakoračimo u leto koje je pred nama. U sklopu modnog programa prisutni su imali priliku da vide i nove modele slovenačke dizajnerke Sanje Veličković i brenda Allegra kreatorke Tanje Šepić. Za besprekornu sminku i frizuru bio je zadužen profesionalni tim Fakulteta za estetiku i kozmetologiju. Veče je upotpunjeno nastupima pevačice Alke Vuice i muzičara Nigora koji su oduševili publiku svojim novim singlovima. Takođe, na pisti, u ulozi modela, našle su se mnoge naše poznate dame, dok su ih iz prvih redova pažljivo posmatrale Biljana Krstić i Gorica Popović.

Kako bi magija ovog mesta bila u potpunosti dočarana gostima i učesnicima Deichmann Magic Night-a organizovana je poseta obližnjem selu po kojoj su terme dobile naziv, Olimia. Prisutni su imali priliku da vide manastir, čija je unutrašnjost rađena pre svega u baroknom stilu, a kasnije se pojavljuje i rokoko.

U manastiru se nalazi jedan od najvećih pozlaćenih oltara u Sloveniji. Takođe, kako su pravila nekada nalagala, svaki manastir je morao da ima svoju apoteku, pa se tako upravo ovde nalazi treća najstarija apoteka u Evropi. Izlet je zaslađen odlaskom u Čokoladnicu, a nije izostala ni tradicionalna poseta farmi jelena. Domaće vino i pivo, uz degustaciju lokalnih specijaliteta, a tako i turnir u golfu izmamili su osmehe svih prisutnih i učinili atmosferu putovanja još čarobnijom.

Preduzeće DEICHMANN SE sa sedištem u Essenu (Nemačka) osnovano je 1913. godine i u stopostotnom je vlasništvu osnivačke porodice. Preduzeće je tržišni lider u evropskoj maloprodaji cipela i zapošljava više od 39.000 ljudi širom sveta. Pod imenom DEICHMANN postoje poslovnice u Nemačkoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Danskoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Hrvatskoj, Litvaniji, Austriji, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Rusiji, Švedskoj, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji, Češkoj, Turskoj i Mađarskoj. Osim toga, grupa je zastupljena u Švajcarskoj (Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport), Holandiji i Belgiji (vanHaren) i u SAD-u (Rack Room Shoes/Off Broadway). Roland SE pripada grupi preduzetnika u Nemačkoj. Sa obućom MyShoes SE preduzeće je zastupljeno u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Grupa je sa Snipes-Gruppe zastupljena u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Belgiji, Holandiji, Španiji i Italiji.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još