U FEBRUARU JE PROSLAVILA 41. ROĐENDAN: Goga Sekulić konačno u drugom stanju, čestitke pristižu sa svih strana!

Gogi Sekulić (41) ispunila se najveća želja - konačno je ostala u drugom stanju. Prema lekarskim nalazima, pevačica je sedam nedelja trudna sa petnaest godina mlađim verenikom Urošem Domanovićem, s kojim već dve godine živi u Cirihu.

Iako je prethodno odlučila da od septembra ove godine krene na veštačku oplodnju jer se dugo borila za potomstvo, ona je zatrudnela prirodnim putem, i to kada se najmanje se nadala i maltene digla ruke od toga.

- Gogi je kasnio menstrualni ciklus nedelju dana, a potom je svakodnevno osećala mučninu i vrtoglavicu dok je bila na odmoru na Kipru. Prvo tome nije davala na značaju jer je mislila da je u pitanju premor zbog posla, ali nešto joj ipak nije dalo mira. Kada je došla u Beograd, otišla je do apoteke i požalila se apotekarki. Ona ju je posavetovala da kupi test za utvrđivanje trudnoće preko mokraće. Tako je i uradila, nakon čega je rezultat bio pozitivan. Goga je bila šokirana! - otkriva izvor i dodaje da je pevačica odmah pozvala svoju doktorku u Cirihu i zakazala pregled.

- Čim je sutradan stigla u Švajcarsku, saopštila je vest Urošu i rođenoj sestri, koji su od sreće zaplakali. Goga je posle dva dana izvadila krv, da bi zatim uradila i ginekološki pregled i potvrdila trudnoću. Kada je bila sigurna da čeka bebu, pozvala je roditelje telefonom, zbog čega se baš uzbudila, pa su svi zajedno od sreće plakali - kaže sagovornik.

Sekulićeva neće otkazivati već zakazane nastupe sve dok se bude dobro osećala. Ona priprema i novu pesmu, koju joj radi sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović.

Goga Sekulić svojevremeno je u jednom intervjuu rekla da je postigla sve u životu što je želela i da joj samo fali dete kako bi bila potpuno srećna.

- Prošla sam sve i svašta u životu i ne žalim ni za čim. Imam hitove, karijeru, našla sam čoveka svog života. Uroš je osoba koja sve razume i sa kojim nikada nemam problem. On ima svoju karijeru, ja svoju i uspevamo odlično da funkcionišemo. Dete bi nas još više ojačalo i usrećilo. To je moja najveća želja. U 40. godini samo to želim i ništa više. Znam da ću se pre ili kasnije ostvariti kao majka. Sigurna sam u to. Mnogi mi se smeju iza leđa, ali ja znam da će biti tako - rekla je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.