DALILA UVREDILA EVU RAS, UKUĆANI U ŠOKU: Zapitaj se zašto nemaš decu!

Pobednica pete sezone "Parova" pitala je glumicu zbog čega je u 90. godini sama i zašto nema porodicu.

Naime, Eva je u emisiji "Upoznajte Parove" prokomentarisala da se mnogi gledaoci rijalitija pitaju zašto Dalila, koja je udata za Dejana Dragojevića, još uvek nema decu.

- Priča se za mnoge učesnice koje su našle dečka u "Parovima" da proširuju porodicu, ali mislim da bi to prvo trebalo da uradi Dalila. Ona je u braku s Dejanom i trebalo bi da rade na bebi. Mnogi se pitaju zašto još nemaju dete. Dalila je neko ko juri karijeru - rekla je glumica, što je u Dragojevićki izazvalo bes, jer ona i njen suprug već neko vreme rade na potomstvu, ali bezuspešno.

- Što se tiče Eve, neka se zapita zašto ona nema decu, a ima sto i nešto godina. Nema porodicu i nosi crninu i dan-danas. Neka ne vodi računa zašto ja nemam decu u 25. godini, neka se zapita zašto ih ona nema - rekla je Dalila i šokirala ukućane, a Eva je odgovorila:

- Ja sam moje dete sahranila, draga. Vi ne živite ovde i to ne znate. Nije lepo da moju mrtvu ćerku ovako ružno pominjete. A ja nisam ništa protiv vas govorila, već govorim da se gledaoci pitaju kako vi još niste trudni kad ste se udali i volite Dejana. Oni očekuju, ne ja. Moja crnina, dok sam živa, biće na meni - rekla je Eva.

Dalila se pravdala da nije znala to jer ne živi u Srbiji, ali nije izrazila kajanje.

- Ja to nisam znala, niti me interesuje. Žena od sto i nešto godina je surova prema meni i vodi računa o tome zašto ja nisam trudna - rekla je ona.

Ukućani su bili šokirani Dalilinom izjavom, a produkcija je na kraju emisije tražila da se izvini Evi. Učesnica "Parova" je to odbila jer, kako kaže, nju boli što bezuspešno radi na potomstvu a drugi je tu udaraju.

- Neću da se izvinim. Ja to nisam znala, ali ona je mene povredila. Znaju svi da ja pokušavam da dobijem dete i sada ona to spominje - rekla je Dalila.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Happy TV-Printscreen/Youtube

Pogledajte još