RAZOTKRILA NJEGOVE PLANOVE: Kija ispričala šta joj je Sloba rekao o pobedi! (VIDEO)

Kada se situacija stišala, Kija je porazgovarala sa Teodorom Džehverović koja je takođe veoma kivna na svog nekadašnjeg prijatelja.

- Kad je bilo ovo pismo da kažemo zašto bi trebalo da pobedimo, ja se sprdala i kažem "Sad ću da napišem teze". Napisala sam pet teza i ispričala tu šta sam imala i on kaže "K*nja mi se više od vas. Morališete nešto, a sto puta ste gore stvari uradili od mene. Shvatili ste to pismo toliko ozbiljno, pišete neke teze".
Znači opet nas je prozvao. Sinoć nas je prozvao isto kako smo mi pi*ali po njoj, sad opet
- bila je vidno povređena Todora.

- Ne znam ko je goru stvar uradio. On je meni rekao dok je radio "Bobafon" da osvojimo nas dvoje prvo i drugo mesto pa da sve ostane kao u kući - navela je Kija.

Pre nekoliko nedelja, Sloba i Kija su nekoliko sati proveli iza automobila u dvorištu, a tom prilikom je pevač neprestano ometao zvuk, te gledaoci nisu mogli da razaznaju o čemu govori. Ipak, sada je Kristina otkrila sve o čemu su njih dvoje pričali.

- Ti si lepo rekla da bi ti značilo da osvojiš prvo, drugo ili treće mesto, a oni kažu "Jao ne, ja ne mislim da ću da pobedim" - navela je Džehverovićeva.

- Meni ne znači, ali sam svesna nekih stvari. Njih dvoje ne bi trebalo da osvoje nijedno mesto, ja im ne bih dala ni honorar zato što je to nemoralno - bila je ljuta Kija.

Džehverovićeva je zatim priznala Kristini da je veoma ceni i poštuje kao prijatelja, te da će vrlo rado nastaviti druženje sa njom i nakon rijalitija.

- Ne družim se ja sa tobom jer mislim da si u pravu ili zato što te žalim. To je jako ružno. Družim se sa tobom jer si mi draga, imamo isti smisao za humor - rekla je Teodora.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official YouTube/Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.