NAŠLA SAM ŠTEK: Zorica Marković izjavila da je imala seks sa trojicom u "Zadruzi"

Svaki zadrugar imao je zadatak da prizna zašto bi trebao da pobedi u ovom najgledanijem rijalitiju. Komentar Zorice Marković je nasmejao mnoge.

- Ja treba da pobedim, jer sam imala seks sa dvojicom, trojicom ovde. Našla sam ovde štek, tako da niko nije mogao da provali. Svake noći sam imala orgazam. Tako da, Luno, trebala si sa mnom da se družiš. Krala sam ovde tunjevine, pivo, čokolade, ma, sve sam ja to pokrala. Ja treba da pobedim što sam svakom od genetike, porekla do sunca, sve sam vam živo psovala i mrtvo. Što se tiče suđa i svega, razbijala sam i ništa štedela nisam. Iz štale nisam izlazila, od ujutru... i izađem samo kad treba da popijem kafu sa nekim. Treba da pobedim, jer sam noću budila ljude i klala se sa svima. I na kraju, treba da pobedim stvarno -pričala je ironično Zorica.

Pevačica smatra da ne postoji mogućnost da dostigne visoku poziciju pored ostalih igrača koji su tokom svog boravka u rijalitiju bili aktivni u svako doba dana i noći, pa je isto tako dala sebi za pravo da se našali.

Izvor: Alo
Foto: Youtube - Zadruga Official/printskrin

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.