OTVORILA DUŠU ZADRUGARIMA: Kija otkrila da li će Slobi pružiti još jednu šansu!

Kija Kockar odlučila je da ne pruži još jednu šansu Slobi Radanoviću. Kristina je pred svim zadrugarima otvorila dušu i ispričala sve.

- To bi bila treća šansa. Ne govori iz mene ljutnja, ni bes, nego realnost. Ne bih pružila. Popričala bih s njim, ali mu ne bih pružila šansu. To je samo realna slika... Ne znam šta bi moglo da se desi, ne znam šta bi trebalo da uradi da meni promeni mišljenje, tako da u ovom trenutku, ne. Nikad ne reci nikad, naravno, ali ne bih pružila. Ja njega volim, ali ne bih mu pružila šansu sigurno... Jednostavno, tako je najbolje za mene. Trebaće mi vreme da prebolim, ali tako je najbolje - rekla je Kija i nastavila:

- Teško mi je da će biti sa nekom drugom, verovatno sa Lunom, s kime god. Jedan seks će pasti, bar kontam. I o tome mi je ogavno da razmišljam, ali razmišljam. Boleće i teško će mi biti, ali kada razmislim šta se sve desilo do sada i pogotovo ovo poslednje, ja ne treba da budem prijatelj sa njim. S njim ni ne komuniciram, niti želim više nikada. Smatram da je najbolje da se sklonim od svega toga i da zalečim svoje rane... Neću da budem uopšte nesrećna. Ako nekoga voliš, ne znači da si srećan pored njega. Ja nisam. Neću da budem pored takve osobe. On je pokazao sve najgore prema meni ovde - navela je ona.

- Ja ću poštovati svaku njenu odluku. Ja sam rekao da mi je krivo što ovde ne komuniriciramo normalno... Verovatno to što sam ja nju povredio, to iz nje govori da ne želi da bude prijatelj sa mnom. Ja to poštujem i želim joj sve najlepše u životu. Znam da i ona meni želi. Moraćemo bar jednom da se vidimo napolju, da završimo to što moramo - rekao je Sloba.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još