NIJE U BEKSTVU: Policija saslušala Darka Kostića

Podsetimo, mediji su ranije preneli da je Kostić nestao posle prijave da je seksualno uznemiravao petnaestogodišnjeg dečaka L. J. i da je policija raspisala potragu za njim.

Međutim, Kostić nije u bekstvu jer je s njim sinoć obavljen razgovor u policiji o svim okolnostima vezanim za taj slučaj.

Slučaj je prijavljen policiji 14.06. u 18.55 časova i to na Novom Beogradu, kao "polno uznemiravanje" maloletnog L. J. rođenog 2003. od strane modnog kreatora Darka Kostića, tako što je Kostić tražio da on skine pantalone kako bi ga slikao za modni časopis, a kasnije od njega tražio "da legne u krevet da se malo maze".

Po izjavi maloletnog L.J. sve se dešavalo u stanu Kostića u Bulevaru Mihajla Pupina.

Od oštećenog uzeta službena beleška, a konsultovan je i nadležni tužilac, koji je naložio da se sa Kostićem obavi razgovor na okolnosti podnete prijave, nakon čega će se ponovo obaviti konsultacija sa tužiocem. Kostić tada nije pronađen na adresi stanovanja i za njim jeste bila raspisana potraga, ali je razgovor s njim obavljen u policijskoj stanici.

Izvor: b92.net
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
1 komentar
  1. Mama koja ima pitanje says

    Šta na ovo kažu LGBT organizacije? Ko je sada ugrožen i od koga? Dete u razvoju, maloletno. Kako njih zaštititi od nasrtaja istopolno orjentisanih? Ništa ne očekujem, samo se pitam…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.