GAGI ĐOGANI UPUTIO EMOTIVNE REČI ĆERKI: Sudbina je htela da ti postaneš jedan od stubova rijalitija, tvoja je kruna Luna! (FOTO)

Naime, pobednik rijalitija "Zadruga" dobiće 50.000 evra a drugo i treće mesto produkcija je rešila da nagradi skupocenim automobilima!

Svi Zadrugari željno isčekuju proglašenje pobednika, a otac jedne od najaktuelnijih ukućanki odlučio je da se oglasi putem Instagrama.

Iako je rekao da više neće pratiti dešavanja u rijalitiju zbog silnih skandala, Gagi Đogani ipak je odlučio da zbog ćerke Lune i dalje bude uključen u sve što se dešava u Beloj kući te se svakodnevno oglašavao na društvenim mrežama a ovoga puta odlučio je da pruži podršku svojoj naslednici.

- Princezo tatina! Pre nešto više od 9 meseci ušla si u Zadrugu da se igraš i promovišeš. Očekivala si da ćeš tamo ostati mesec - dva, a onda nazad kući. Sudbina je htela da ti postaneš jedan od stubova tog rijalitija, i da veliki deo tereta poneseš na svojim ledjima. Optuživali su te da si razmažena, sebična, slaba... Dokazala si sve suprotno: pružala si ruku svakom kome je trebala pomoć, delila si poslednje što imaš, bila si jača od većine... “Ljudi” oko tebe su te na sve načine kaljali, ne shvatajući da svaka tvoja iskrena reč to blato vraća na njihov obraz. Tvoj najveći greh je “zabranjena” ljubav. Ali, da li ispred ljubavi treba da stoji bilo kakav opis? Ljubav je ljubav. Naučila si mnoge kako se treba boriti za nju. Održala si lekciju. Bukvalno. Večeras ću te najzad zagrliti. Zagrliću moju prinezu koja je u međuvremenu postala kraljica. Ne mislim na pobedu u rijalitiju. Mislim na pobedu u životu. Tvoja je kruna, Luna!

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još