AJA DOLAR PROMOVISALA SVOJ PRVI CD - "ZVERKA"!

Sinoć je u prestižnom event centru u Beogradu održana promocija pevačice Aje Dolar o kojoj će se dugo pričati. Pošto dolazi iz Njujorka, ne treba da čudi što pored imena ima upravo sufiks - dolar. Podržana od strane brojnih kolega, pripadnika sedme sile, prijatelja i njenih najbližih, Aja je u crnoj dizajnerskoj haljini, blistala od sreće. Po njenim rečima ovo je bio najsrećniji dan njenog života. Među poznatima smo videli i Žiku Jakšića, Gorana Šljivića, kompozitore Slavka Stefanovića Slavkonija i Gorana RAtkovića Raleta, Dejana Milićevića, Vesnu Milanović, Milicu Bursać, Didi Janković, te brojne kolege - Jovanu Tipšin, Bubu Miranović, Jellena, Miroljuba Brzakovića Brzog, Vanju Mijatović, Fatmira Sulejmanija, Filipa Mitrovića, Zoricu Akerman, Jasnu Đokić...ali i brojne zvanice iz sveta mode i umetnosti uopšte medju kojima smo videli nekoliko kreatora i konceptualnog umetnika Nenada Škundrića.

Aja nije krila svoje oduševljenje, a specijalno je dekorisana i dvorana za ovu priliku - sa crvenim tepihom, balonima na kojima je pisalo "Aja $" i svećnjacima. Zvanice je zabavljao bend mladog Marka Kozomare, žurka je potrajala do sitnih sati kadasu se mikrofona latile i Ajine kolege. Za vreme oficijelnog dela promocije, prisutni su mogli da čuju malo poznate detalje iz Ajine biografije kao što su da je nedavno diplomirala turizam na Univerzitetu u Njujorku i da je uskoro čeka doktorat. Osm što je vredna na fakultetu, Aja je bila vredna pa je to sada snimila i pet spotova, koji su juče prikazani.

Torta je kako i dolikuje na vrhu imala ime Aja i znak dolara, a pevačica je strpljivo davala intervjue brojnim medijima iz čitavog regiona. Prenosimo vam delić atmosfere sa same promocije, a iznenađenje večeri je bilo kada je majka pevačice na poklon svojoj ćerki donela vino koje se zove "Aja Dolar" i čašu na kojoj je ispisano "Zverka".

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.