ZARATILE U PROGRAMU UŽIVO: Anabela i Matora se žestoko posvađale zbog Lune! (VIDEO)

Matora i Anabela posvađale su uživo u samom finalu "Zadruge". Jedna drugoj se nisu javile prilikom dolaska, nakon čega je nastala neviđena svađa, a Matora je priču počela u vezi sa porukama koje joj je Anabela navodno slala.

Meni ne može niko da preti, ja sam ispala fer i korektna! Ne može meni niko da šalje slike! - vikala je Matora.

- Moraćeš da objasniš kakav si ti to frajer bila, da ćutiš, a nećeš da kažeš! Ono što ti nemaš, ona će da nađe za dva dana. Bila si davno na mom nastupu i jadna kao ker skakala kraj nas. Dva puta u životu smo je sreli, Luna i Matora nikada nisu bile prijateljice - rekla je Anabela.

Da li da budem šmeker sada ili da i dalje progovorim? - pitala ju je Matora.

- Ajde! - izazivala je Anabela besno.

Hoćeš?! Jesi sigurna?!

- Ajde! - potvrdila je Matoroj.

Da pričam?! Sanja zna za to, ali nisam htela iz poštovanja prema njoj... Evo, one noći kad nije bilo kamera, da li smo se ja i ona slučajno poljubile u WC-u? - vikala je Matora.

Ti si frajer do bola! Ali dva dana joj dajem, i ode Sanja! Inače Branka te obožava! - bila je ironična Anabela misleći na Sanjinu mamu.

Evo, Anabela zna gde ja živim, može da dođe slobodno - rekla je Matora.

Tuži me ako ti pretim! Ja sam htela tebe da prijavim, zvala si je celu noć, nisi joj dala mira - nastavila je Anabela.

Meni se tvoja ćerka svi-đa-la! - rekla je Matora, dok je Anabela ponovila kako su se ona i Luna videle svega dva puta u životu.

Tvoja ćerka Vanji lupala šamare... Ja ovo ne bih pričala da ti meni nisi pretila! - oštra je bila dalje, a onda više nije birala reči.

Nabij to u du*e sebi, rijaliti mama koja pokazuješ kur*eve! - rekla je Matora Anabeli nakon što joj je pevačica pokazala srednji prst.

Pogledajte kako je izgledala svađa:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još