Za subotu, 22. maj 2010.

BEOGRAD, 22. maja 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili privednim temama i oslobađajućoj presudi na suđenju za aferu "Kofer".

VEČERNJE NOVOSTI - O iznenadnoj poseti predsednika Srbije Borisa Tadića Banjaluci u "Beograd mora da nauči".

DANAS - O predizbornim aktivnostima u Kosovskoj Mitrovici u "Počelo čokoladama, završiće evrima". O gužvama za vađenje i produžavanje vozačke i saobraćajne dozvole u "Redovi u većim mestima, agencije nemoćne". Direktor Balkanskog fonda za demokratiju Ivan Vejvoda u intervjuu kaže "Snažan napredak regionale saradnje".

POLITIKA - O poruci predsednika Srbije srpskim privrednicima u "Tadićeva kiparska opomena tajkunima". O primedbama Evropske komisije u "Vreme je za ispravljanje grešaka u reformi pravosuđa". List piše i "Simić i Zagrađanin oslobođeni optužbe za aferu 'Kofer'".

PRES - O kursu u "Dragan Đilas: Surovo kazniti sve koji ruše dinar". List piše i "Grci kupuju RTV B92!". O oslabađajućoj presudi za bivšeg viceguvernera Dejana Simića i funkcionera SPS-a Vladimir Zagrađanina u "Za aferu 'Kofer' niko nije kriv!"

aza/dar

Pogledajte još