CECA ISKRENO O BRAKU I LJUBAVI: Ne verujem u slučajnosti, kad Bog bude rekao da ljubav treba da se desi, desiće se

Za glamurozan parti odabrala je crnu dugu haljinu u kojoj joj je vitka figura došla do izražaja. Među prvima na slavlje je stigao njen naslednik Veljko sa devojkom Bogdanom. On je majci poklonio još jednu pobedu u boks meču koji se odigrao baš na njen divan dan. Ceca nije skrivala raspoloženje i rado je pričala o godinama, poslovnim projektima, rođendanu, pa i o ljubavi. Ponosna i srećna, ispunjena i voljena, slavljenica je radost podelila i za "Glossy".

- Postigla sam u životu sve što sam želela. Ne želim da se žalim jer mi je bog dao dvoje divne dece na koju sam izuzetno ponosna. Sa Veljkom sam prošla sve faze dok smo odabrali sport koji mu najbolje ide. Sada samo strepim od udaraca koje dobija u ringu i zato ne mogu da gledam meč. Tek kada se sve završi i znam ishod, onda sednem i pogledam sve od početka do kraja.

Roditelji su mi živi i zdravi, sestrići i sestričine takođe. Moja kuća je ispunjena ljubavlju, što mi je najvažnije - priča Ceca i otkriva svoje rođendanske želje.

- Uvek tražim samo zdravlje za svoju porodicu. Kad sam rodila svoje dvoje dece, shvatila sam šta su mi prioriteti u životu. Samo da su oni dobro, sve ostalo se da nadomestiti i nema trajnu vrednost. A kada je moja porodica srećna, i ja sam. Deca i sestra su mi prvi čestitali, i stiglo mi je preko hiljadu poruka. To je za mene velika čast, jer to znači da se mnogo ljudi setilo da mi je rođendan. Ja sam veoma skromna žena, nikada se nisam kitila nekim raskošem, skupim stvarima jer ja nisam bahata. Trudim se da mi život ne bude zanimljiv javno, već privatno. Živim povučeno, mene sitnice čine srećnom, kao i svaku prosečnu ženu koja je van medija - kaže pevačica.

Nakon što je pre osamnaest godina ubijen njen suprug Željko Ražnatović Arkan, Ceca se nije odlučila za drugi brak, a za to ima i objašnjenje.

- Ne verujem u slučajnost, kad bude Bog rekao da ljubav treba da se desi, desiće se. Ne žurim, lepo mi je i ovako. Probala sam da se udam, udala sam se, videla da mogu, tako da mi to nije neostvarena želja. Imala sam divan brak. Verujem u tu instituciju i dan-danas i poštujem je. Što se mojih ličnih želja tiče, bože moj, mlada sam, ima vremena. Što bi moj sin rekao, imam tek devetnaest. Šalu na stranu, sada želim da uživam u svakom trenutku. Da se posvetim porodici, deci, mojoj publici. Ima toliko lepih stvari u kojima se pronalazim. Leto je i sve je lepo i na radost - zaključuje Ceca, koja je ovog meseca obeležila i trideset godina karijere.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/craznatovic_official

Pogledajte još