UMESTO DA UŽIVAJU NA MEDENOM MESECU: Aleksandra i Filip se posvetili opremanju stana!

Živojinovići ne odmaraju ni nakon venčanja.

Kako "Alo!" saznaje, u dupleksu koji se vodi na Filipovo ime, a u kojem će živeti sa Prijom, radovi su uveliko u toku, a čitav proces nadgledaju Aleksandra i Brena.

- Stan se prostire na više od sto pedeset kvadrata, a Aleksandra i Brena su osmislile svaki kutak, i to bez pomoći arhitekte. Unikatni nameštaj uveliko pristiže iz inostranstva, a budući da mladenci ne planiraju da idu uskoro na medeni mesec, opremanje stana im je pored posla prioritet - kaže izvor blizak porodici Živojinović i otkriva za "Alo!" da je Aleksandru i Filipa najviše oduševilo što su im gosti na svadbi pored koverata sa novcem poklonili i dosta umetničkih slika i dekorativnih predmeta za njihov novi dom.

- Aleksandra i Filip su odlično zaradili na venčanju i skoro da su i vratili uloženu sumu. Gosti su im pored novca poklanjali i firmiranu garderobu, nakit, ali i skupocene slike, što ih je naročito obradovalo. Aleksandra je već odabrala koje će se slike naći u njenom domu, a naročito ju je oduševila skupocena dekorativna figura obložena „Svarovski“ kristalima, koju im je poklonila modna blogerka Zorana Jovanović - kaže izvor i ističe da Aleksandra i Brena brinu o opremanju novog stana, ali da sugestije daju i pevačicina mama Borka i Zorica, Filipova majka.

- Borka i Zorica takođe pomažu oko opremanja mladenačkog doma i daju svoje predloge, što Breni i Aleksandri veoma znači - zaključio je izvor blizak estradnom paru.

"Alo!" je prvi pisao da Lepa Brena i Boba Živojinović nisu žalili novca i da su mladencima poklonili luksuzni stan, budući da Filip na svoje ime nije imao ni jednu nekretninu u Beogradu. Do zaključenja ovog broja Aleksandra i Filip su bili nedostupni za komentar.

Izvor: Alo.rs
Foto: aleksandra_official/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.