NIKADA NEĆU ZABORAVITI ŠTA SU MI SLOBA I LUNA URADILI: Kija otvorila dušu i priznala da se pevač poneo kao jako loš čovek!

- Luna je rekla da ona njega nije zavela, ali zna se da se skinula u toaletu i pozvala Slobu da uđe. Tamo su svašta radili - rekla je Kija u "Premijeri" i dodala da nikada neće zaboraviti šta su joj uradili:

- Tu sam ja da se niko ne opere i da se ne zaboravi, to sam i njemu rekla. To nije bila ljubav, to njihovo je bila strast. Smatram da su oboje krivi, prvenstveno Slobodan, jer on meni duguje, a ne Luna - rekla je Kija.

Nekadašnja stjuardesa priznaje da joj niko iz porodice Radanovića nije čestitao:

- Moja mama se sretala sa nekim članovima njegove porodice. Gagi mi se javio nakon finala, a njegovi roditelji nisu čestitali. Naš venčani kum mi je prišao i čestitao mi. Moja mama je rekla da je ponosna što je rodila kraljicu. Rekla sam joj da se ne spušta na provokacije drugih ljudi - kaže Kija za "Premijeru".

Iako deluje da joj sve ide odlično, čini se da ipak nije tako.

- Stignu me neke stvari kad legnem u krevet, teško mi je. Teško mi je zato što smo sada kao stranci i ne čujemo se, a ipak smo bili pet godina zajedno. Posle svega, on je ispao jako loš čovek prema meni - rekla je Kija o Slobi.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Slični članci
3 komentara
  1. knock says

    Nije on loš čovjek, nego veliko govno zajedno sa kurvetinom Lunom koja se nudila zaista na način najobičnije kurvetine. Sad pokkušava da se opravdava, ali poslije svega što je uradila pokazala je koliko vrijedi i kakva je osoba.

  2. zena says

    5 godina je mnogoo ali bolje i posle 5 nego posle 15 🙁

  3. MiniMaus says

    Dajte bre vise, a Kija svetica, moralise a dete Iz “nedozvoljene veze”, I’ma decka, nema decka, I’ma ljubavnika ,nema ljubavnika…. Sve je prevela zedne preko vode, zato joj skidam kapu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.