VISOKI KRITERIJUMI: Mia Borisavljević još uvek nije zadovoljna izgledom!

Mia Borisavljević priznaje surovu realnost.

U razgovoru za "Alo!", Mia kaže da je posebno raduje činjenica što će celog leta nastupati, jer tako sebi daje oduška.

- Vratila sam se na scenu 8. maja, jer mi je nedostajao kontakt sa publikom, ali kada nastupam, imam osećaj da sebi dajem oduška. Raduje me činjenica što ćemo Bojan i ja i ovo leto provesti radno, a tek na jesen ćemo otići na odmor - kaže pevačica, koja je nekoliko nedelja nakon porođaja počela da trenira kako bi vratila devojačku liniju.

- Za sada sam zadovoljna kako izgledam nakon porođaja, ali moji kriterijumi su veoma visoki. Vrlo brzo sam počela da treniram kako bih se vratila u formu, ali tek mi slede intenzivniji treninzi. Moj problem je što nikada nisam 100 odsto zadovoljna izgledom i što mislim da uvek mogu bolje. Žene su danas izložene teroru da treba da izgledaju savršeno u svakom trenutku, ali niko ne treba da vam nameće nešto što ne želite. Ako vam je stalo da izgledate kao da se nikada niste porodili, onda ćete brzo vratiti devojačku liniju, a ako nije, onda nećete nikada - kaže pevačica, dok njen partner ističe da mlade majke treba da uživaju u majčinstvu, a ne da se opterećuju izgledom.

- Mia je apsolutni fenomen, kako je brzo skinula sav višak, ali sve su to prirodne stvari posle porođaja. Žene ne bi trebalo da budu pod stresom zbog izgleda posle porođaja, jer kome normalnom može da smeta ako se malo ugoje - kaže njen partner Bojan.

Izvor: Alo.rs
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još