OD JUTRA DO MRAKA SAM NA GRADILIŠTU: Saša Kovačević pokreće sopstveni biznis!

Pop zvezda Saša Kovačević gotovo dve godine uživa u romansi sa bivšom mis Zoranom Tasovac, sa kojom, osim zajedničke budućnosti, planira i zajednički posao. Naime, Saša je otkrio da je sa devojkom Zoranom rešio da se upusti u preduzetničke vode, te da će ona uskoro postati vlasnica salona lepote, dok će Saša postati ugostitelj.

- Već godinama se piše da uskoro stajem na ludi kamen, ali ono što mogu da kažem jeste da nikada nisam bio srećniji i ispunjeniji nego otkad sam u vezi sa Zoranom. Pogrešno je ako ljudi misle da se plašim braka. Smatram da to treba da dođe spontano – kaže Saša i dodaje da je ideja za zajednički posao došla spontano.

- Sasvim slučajno sam ušao u ugostiteljske vode. Moja devojka je htela da otvori salon lepote, pa smo počeli da tražimo lokal u kojem bi započela biznis. Međutim, dugo nismo mogli da nađemo nešto što bi zadovoljilo naše kriterijume, pa su nam tek nedavno ponuđena dva lokala u naselju u kojem živim. Radi se o vrhunskoj lokaciji i verujem da će to biti jedan od najlepših restorana u Novom Beogradu - kaže Kovačević i dodaje da već mesecima radi na sređivanju lokala.

- Restoran je još u pripremi, tek smo u fazi adaptacije, tako da nije preterano ako kažem da sam potpuno rastrojen. Od jutra do mraka sam na gradilištu i to je posao koji traži potpunu posvećenost. Radi se o drugačijem tipu obaveza i ovaj posao ne može da se meri sa muzikom. Od samog starta sam bio uključen u čitav proces, od početka projektovanja do adaptacije. Budim se u osam ujutru, ležem mrtav umoran oko ponoći, a gotovo svakog vikenda putujem na nastupe - kaže pop zvezda i dodaje:

- Osim toga, očekuju me snimanja spota za dve nove numere i slobodno mogu da kažem mi je ovo najdinamičniji životni period u mojih 32 godine. Ne znam gde je levo, što se kaže - iskren je Kovačević, koji naglašava da će se truditi da bude dobar poslodavac.

- Niti volim reč "gazda", niti volim da gazdujem. Trudim se da ljude doživljavam na isti način, bez obzira na to kakvim se poslom bave i bez obzira na to da li žive u gradu ili u selu. Kada otvorim restoran, biću više po strani, a planiram da angažujem nekoga s autoritetom da vodi ceo posao. Jednostavno, nemam žicu da nekome naređujem - kaže Kovačević i naglašava da se neće, poput mnogih ugostitelja, odati noćnom životu i porocima.

- Nekada sam voleo da popijem dok nastupam ili kada sam sa društvom u gradu. Sada sam alkohol sveo na jednu čašu vina nedeljno, ali moram da priznam da su cigarete moj jedini porok. Mada, ne konzumiram više od četiri-pet tokom dana. Jednostavno, navikao sam da vodim zdrav život - kaže Saša.

Izvor: Alo.rs/Sonja Andrić
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još