U TEBE SAM ZALJUBLJEN: Sloba gledao snimak romantičnih trenutaka provedenih sa Kijom, nije mogao da sakrije reakciju (VIDEO)

Sloba Radanović u emisiji "Narod pita" odgovarao je na različita pitanja i komentarisao svoje učešće u Zadruzi, a u jednom momentu pušten mu je video-snimak na kojem su prikazane mnogobrojne romantične scene koje je imao sa svojom suprugom Kijom Kockar.

Sve vreme tokom snimka išla je pesma Rođe Raičevića pod nazivom "U tebe sam zaljubljen". Radanović je sve vreme tokom snimka pevušio ovu pesmu, a onda se smeškao gledajući pojedine situacije.

Nakon odgledanog video-priloga Sloba je komentarisao i da li je primećivao "male signale" koje mu je slala Kija, kao i da li je registrovao da se on i dalje sviđa njoj, što je ona u toku svog boravka u Zadruzi svima, pa i njemu priznala.

- Tek sada primetim te neke stvari. Ponekad bih se pronašao u nekih pesmama koje naruči, pomislio bih da je za mene. U početku veze bio sam jako ljubomoran. Te signale pred kraj sam primetio. Kada je ona rekla: "Volim ga". Ja sam nju poznavao pre ovoga i znam da je osoba koja ne bi lako prešla preko ovoga što sam uradio - objasnio je Sloba.

Pogledajte kako je Sloba reagovao dok je gledao romantične scene sa Kijom:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još