BLOGERKIN POTEZ NAIŠAO NA OSUDU: Luna razmišlja da traži sudsku zabranu prilaska Kije Kockar

I dok je Kija već jutro nakon finala potpisala papire za razvod braka, Sloba želi da razgovara sa njom pre nego što učini isto, a Luna razmišljala da preduzme drastične mere - da traži sudsku zabranu prilaska Kije Kockar.

- Ona razmišlja o tome, ali još nije donela konačnu odluku. Prijatelji i porodica joj savetuju da bi najbolje bilo da traži zabranu prilaska nekon svega što se desilo u rijalitiju. Međutim, Luna ne želi da prihvati ideju da bi Kristina mogla da joj naudi - otkrio je izvor blizak Luni.

- Sve što se desilo sa Slobom u Zadruzi, Lunu je učinilo jačom. Ona je sada bukvalno druga devojka. Kao da je doživela neku vrstu transfomacije. Upravo zbog toga ona odbija da prihvati priču kako će joj Kija namestiti batine i fokusirana je na svoju modnu liniju, koju je Anabela pokrenula dok je Luna bila u rijalitiju - dodaje izvor.

Ovaj Lunin potez izazvao je burne reakcije, s obzirom na to da mnogi smatraju da nakon što je ona rasturila Kijin brak, nema potrebe da dodatno od sebe pravi žrtvu.

S druge strane, ima i onih koji podržavaju odluku Đoganijeve, verujući da je Kija spremna na osvetu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.