KIJA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O SVOM BRAKU: Sloba je pored mene imao još 30 devojaka!

Stjuardesa je sada otkrila manje poznate detalje iz odnosa sa pevačem.

- Nedostaju mi ti neki naši intimni trenuci, sva ta putovanja manje više, nego to kada smo kod kuće i radimo nešto svako svoje, to je bila naša fora - rekla je Kija.

Nakon što je juče Sloba priznao da je i dalje voli, stjuardesa je priznala da nije mogla do kraja da odgleda taj intervju.

- Gledala sam taj intervju, na pola sam morala da prekinem jer nisam mogla da slušam, opet on nije bio konkretan, tipičan Slobodan tako da dalje neću komentarisati.

Na pitanje kako komentariše što je Radanović na emotivan način gledao njihove slike sa venčanja, Kija kaže:

- Lepo, i treba da gleda to su prelepi trenuci i lepo sećanje, gledam i ja sa osmehom na licu, nikad neću gledati na to kao nešto tužno, tužno je ovo što mi se dešavalo proteklih devet mesci, ali taj neki period uvek mi izmami osmeh na lice.

Na pitanje da li je istina da je imala aferu sa pilotem, s obzirom da se o tome šuškalo tokom trajanja rijalitija, stjuardesa kaže:

- To je totalna glupost, niti sam bila ikada sa pilotom dok sam bila sa Slobodanom, niti pre njega, nebuloza, on zna da ga nisam prevarila, odnosno nikad me nije uhvatio pa da može nešto da sumnja - kaže Kija, a na priče o njegovim vezama sa pevačicama, odgovorila je:

- Čitala sam neke izjave da je pisao o nekim pevačicama, ali nisam upućena na koga se misli, koliko je bilo, 33 žene u njegovom životu pored mene, tako da ne bih se vraćala, bolno mi je da pričam sve to.

Izvor: Kurir.rs/Blic
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.