ANABELA REŠILA DA JE SKLONI OD OČIJU JAVNOSTI: Gagi priznao da je Luna emotivno slomljena nakon učešća u "Zadruzi"!

Ljubavni trougao iz "Zadruge" Luna Đogani, Sloba Radanović i Kija Kockar se raspao odmah po napuštanju rijalitija, a ako je sudeći po izjavama, ljubavni krah je najviše uticao na mladu blogerku, koja je etiketirana kao ljubavnica.

- Luna je očajna, od kad je izašla u spoljni svet ne može da se oporavi od šoka. Besna je jer misli da je izigrana i iskorišćena, a na sve to dobila je epitet ljubavnice u javnosti i svi je osuđuju na svakom koraku. Pita se da li je sve bilo vredno, i što više razmišlja to joj sve teže pada, po ceo dan plače. Još joj je teže kad vidi intervjue koje daju Sloba i Kristina, ona je odlučila da se oglašava što je manje moguće. Potpuno ju je dotuklo kad je shvatila da je ostala sama, a da Radanović i dalje voli Kiju. Uvidela je da on pokušava da spase brak, jer razvod i dalje nije potpisao i insistira da razgovara sa suprugom. Palo je u vodu sve ono čemu se nadala devet meseci, a kako sama kaže, oseća se užasno - kaže naš izvor blizak Luni i dodaje:

- Sa dvadeset godina ne može da se kreće na javnim mestima, a da joj neko ne dobaci nešto pogrdno. O njenom moralu i karakteru su se svuda priča, reputacija joj je toliko pala da tek sada shvata da nije bilo vredno svega. Volela je Slobodana, ali sad se pita da li je on ikad gajio iskrene emocije prema njoj, tek shvata sve što su joj ljudi danima pričali. Potpuno je potonula, Anabela je sa njom danonoćno i pokušava da je iščupa od svega. Ona je i ranije govorila da će je odvesti na odmor, međutim sada shvata da je to neophodno. Trude se da što pre reše i završe sve što moraju u Beogradu kako bi pobegle iz Srbije na neko vreme - zaključio je izvor.

Stupili smo u kontakt sa Gagijem Đoganijem, koji nam je kratko poručio da je njegova naslednica jako loše, kao i da ima njegovu punu podršku.

- Luna je psihički loše i baš joj treba da se odmori i naspava. Ne izlazi nigde, spava puno, iscrpljena je. Ona nije željna publiciteta, i pre "Zadruge" je bila poznata. Neće da se eksponira sad, dosta joj je svega. Anabela je sa njom, čim zbog ugovora sa "Pinkom" bude mogla da je odvede negde na put, da je skloni, to će i uraditi - kaže Đogani.

Izvor: Blic.rs/A.I.
Foto: gagidjogani/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.