NIKADA SE NEĆEMO POMIRITI: Luna priznala da više ništa ne oseća prema Slobi i otkrila šta su od nje tražili Radanovićevi roditelji

O njenoj rijaliti vezi sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanović brujali su svi domaći mediji, a njih dvoje su iz Bele kuće ipak izašli kao dva stranca.

Kako je nakon rijalitija zapratila Slobu na Instagramu, a onda ga i otpratila, baš kao i njegova supruga Kristina Kija Kockar novinari su je upitali zbog čega je to uradila.

- Nisam videla ni od koga nego mi je eto došlo tako. Kada sam rekla da mi je uništio život to je bilo u besu. Ne mislim da mi je Sloba bilo šta uništio. Stvarno ne mislim to - rekla je Luna i istakla da ne postoji nikakva šansa da se pomiri sa Radanovićem.

- Ne postoji nikakva šansa da se pomirim sa Slobom. Nisam sam se iznenadila kada sam čula da je Sloba rekao da postoji mogućnost da se pomiri sa Kijom. Ja sam rekla još u "Zadruzi" da me ne bi čudilo da se njih dvoje pomire napolju. Od njega me više ništa ne može iznenaditi, verujte mi. Ja mu želim svu sreću, ako je to njegova sreća, ja mu onda želim da bude srećan - kaže mlada blogerka i dodaje da prema Slobi više ne oseća ništa.

- Ne osećam ništa ni prema Slobi, ni prema Kiji. Emocije su mi isključene potpuno. Niti mi je neprijatno, niti osećam nešto, baš mi je kul. Kiji nakon svega želim sve najbolje, a Slobi imam da poručim da bude pametan, da razmišlja i glavom i srcem, kao i da uspe u svom poslu. Želim mu sve najbolje - rekla je Luna.

Luna otkriva da i da su je Slobini roditelji kontaktirali posle završetka rijalitija, a za nju su imali i bitnu poruku. Međutim, ona tvrdi da je to što oni od nje traže – nemoguće.

- Anabela i Gagi su mi posle svega rekli da slušam svoje srce i da ja najbolje znam šta treba da uradim. Ja nisam zvala Slobine roditelje, oni su pozvali mene, razgovarali smo korektno, normalno, objasnila sam ljudima kakva je situacija i to je to. Draginja i Dušan su mi rekli da bi voleli da Sloba i ja uspemo, da pokušamo, da damo šansu, ali ja sam rekla da je to nemoguće prvenstveno jer čovek ne zna šta će od svog života i da li će levo ili desno, a meni treba muškarac koji zna šta hoće u životu. Uprkos tome, ipak je bitno kako se slažemo Soba i ja, a ne naši roditelji - rekla je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.