DA LI ZNATE KOJE: Izgovorite tri reči i osvojićete i najvećeg zavodnika

"ŽELIM TE ODMAH" - vrlo jednostavno i maksimalno efektno.

Zašto?

Ukoliko izgovorite tu rečenicu dok mu otkopčavate pantalone dogodiće se čudo. Ali, ako je izgovorite na neočekivanom mestu, na primer dok izlazite iz bioskopa još je opasnija – podivljaće čim je čuje!

- Rečenice izrečene izvan konteksta, odnosno kad ih najmanje očekuje pravi su okidač muške želje i seksualnog naboja - tvrdi Stefan Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu.

On dalje kaže:

- Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti.

Dodatni bonus ove proste rečenice jeste mogućnost njenog višestrukog tumačenja, što frajerima ostavlja prostora za živahne fantazije o sirovoj i spontanoj igri koja sledi. Poenta je u tome da rečenicu upotrebite strateški i izgovorite je u pravom trenutku. Time ćete naglasiti svoju odlučnost da mu priuštite istinsku zabavu.

- Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negde gde nema šanse da imate odnos, npr. u automobilu gde niste sami onda je ona besmislena - navodi Sedi Alison, seksualna terapeutkinja dodajući da muškarci obožavaju dominantne devojke.

Nije to samo vaša dužnost prema njima niti zadovoljavanje njihovih želja, nego takva situacija i vama može priuštiti niz zadovoljstava.

- Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osećaj snage i važnosti - kaže Alison. Morate znati da se frajeri često osećaju zapostavljeno, a kad im kažete: "Želim te odmah", to im je znak da su još tražena i cenjena roba.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.