ANDRIJA RAZOČARAN U KIJU: Nije se udostojila da me pozove, posle svega što sam učinio za nju!

- Kija me je razočarala. Nije me udostojila nijednim pozivom. Posle svega što sam za nju učinio i bio uz nju kao najveća podrška kad su je osporavali, optuživali i pljuvali u rijalitiju. Pomogao sam i da je manje boli suprugova prevara. Čak i kad se desilo sve ono sa Filipom. Bio sam i na sahrani njenog oca - priča Andrija Lazović.

Simpatični primorac koji se priključio ocu u ugostiteljstvu kaže da se umorio od objašnjavanja čak i bliskom okruženju da njegova veza sa Kijiom nije bila marketinški trik i opisuje kako je Kiju u njegovom zagrljaju lakše podnosila suprugovo neverstvo.

- Kristina i ja smo davno imali vezu dok nije ni poznavala Slobu. Kad je on nju prevario u rijalitiju, ona me je pozvala i opet smo se spojili, izlazili smo u Beogradu i ona je dolazila u Budvu. Ništa nije bilo fejk i zbog moje reklame, kako neki misle. Meni ne treba to i umoriilo me je da komuniciram sa novinarima i da mi prilaze mladi da se slikaju sa mnom. Nisam rijaliti zvezda i nikad to ne bih bio. Slučajno sam postao deo te priče - kaže ovaj Budvanin.

Izvor: Blic.rs
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Pogledajte još