TEODORA ODLUČILA DA OTVORI SVE KARTE: Kija me je očarala, Luna razočarala! (VIDEO)

Trećeplasirana učesnica je odgovorila na pitanje gledateljke u vezi Lune i Kije.

- Kako si mogla tako lako da oprostiš i pređeš preko onih ogavnih reči koje je Kristina govorila i za tebe i za tvoju porodicu? To se ne oprašta, to je bilo ogavno za gledanje šta je ona tebi i tvojoj majci izgovarala - bilo je pitanje za Teodoru.

- Ja razumem naklonost u ovom trenutku. Gospođica je izjavila da je fan Lune i Slobe, i naravno da će biti neko ko je protiv Kristine u ovom trenutku. Ja nisam tako lako prešla preko svega što je Kristina rekla, to je bilo obostrano. Čovek si onoliko koliko možeš da oprostiš - rekla je Teodora i nastavila:

- Luni i Slobodanu sam i te kako praštala. Ja ne zaboravljam apsolutno ništa. Prvo sam bila osuđena jer su mnogi mislili da tražim kadar preko Lune Đogani... Bila sam stopostotno za nju, a oni su bili ti koji su meni okrenuli leđa.

Potom je Teodori bilo upućeno i pitanje šta misli koja je bolji čovek, Luna ili Kija, na šta je bila surovo iskrena.

- Ja ću reći da znam za Kristinu jednu tajnu koju je ona čuvala zakopanu. Ne za mene, već za njenog prijatelja. Nijednog trenutka nije želela to da iskoristi. Meni je to dokaz da sam pre mogla da se poverim Kristini, nego Luni. U tom smislu me je Kristina očarala, a Luna me je razočarala. Ne kažem da je loš čovek, ali je bila ta koja me razočarala - objasnila je Teodora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.