SRAMNA OPTUŽBA: Gagija prozvali da je poput Šaćirija pokazao dvoglavog orla, on se oglasio na Instagramu!

Hajka na porodicu Đogani nakon završetka rijalitija "Zadruga" ne prestaje, a ovoga puta na meti negativnih kritika našao se Lunin otac, Gagi Đogani.

Naime, pojedini korisnici Instagrama optužili su densera da koristi plesne pokrete rukama koji simbolišu dvoglavog orla, simbola "Velike Albanije".

Tim povodom Gagi se oglasio na Instagram profilu i objasnio o čemu se radi.

- Neko želi da TV Reality ubaci u naše živote i da nam život bude "Zadruga". Sramota!!! Jedan najobičniji ples koji sam igrao da zabavim svoje dete, još u januaru 2017. kada i nismo znali da li idemo na Svetsko, što se i vidi iz snimka na Instagramu, zli ljudi su iskoristili da truju narod. Sramota za sve medije koji su ćoravi ili korumpirani i prenose ovakve gluposti. Stidite se svog prljavog posla, sram vas bilo, želim vam slobodu, ona nije skupa, a lepo se diše - napisao je Gagi  vidno uzbuđen i priložio sporni video na kom on demonstrira plesne pokrete koji nemaju veze sa sramnom optužbom.

Podsećamo, nedavno je fudbaler Švajcarske Đerdan Šaćiri pokazao isti simbol na utakmici sa Srbijom na Svetskom prvenstvu, te su se verovatno zbog toga emocije pojačale i nečijom bujnom maštom proizvele ovaj nemili događaj.

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još