VIŠE NE ŽIVE ZAJEDNO: Viktorija i Dejvid Bekam se razvode posle 20 godina!

- Viktoria i Dejvid žive odvojeno - izjavio je za izvor blizak porodici i rekao da ne bi bio iznenađen da se Dejvid i Viktorija uskoro zaista razvedu.

- Zajedno su daleko dogurali, ali vidi se da im ne ide.

Bivši fudbaler i modna kreatorka su često razdvojeni, a upravo je to je jedan od razloga zbog krize u braku.

- Dejvid je u Los Anđelesu gde se često druži s prijateljima i članovima svog privatnog kluba. Takođe, dosta vremena provodi u Majamiju gde vodi fudbalski tim, dok Viktorija preferira boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu - otkrio je izvor za američke medije.

Pre nekoliko godina pričalo se o Dejvidovoj neveri koje su prouzrokovale konflikt među njih dvoje, a Viktorija smatra da je Dejvid sebičan jer želi da se vrati u Ameriku gde je porodica živela od 2008. do 2013. godine.

- Viktorija je zbog stresa mrzovoljnija nego ikad, a Dejvid se trudi da provede što više vremena van kuće. Oboje žive u nesrećnom braku - rekao je izvor blizak porodici.

Viktorijin i Dejvidov prijatelj tvrdi da se u trenucima kada su zajedno stalno svađaju i da su tenzije neprestano prisutne. Viktorija se trudi da porodične fotografije na društvenim mrežama izgledaju savršeno, ali priča je skroz drugačija.

Njih dvoje bi 4. jula trebalo da proslave 19. godišnjicu braka, a portparol porodice izjavio je da su navodi o bračnim problemima izmišljeni.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/victoriabeckham

Pogledajte još