MODNA PRAVILA PARIŽANKI: Postanite šik dama

Srećom, nije vam potrebna promena prebivališta. Na njih se jednostavno možete ugledati gde god se nalazile.

1. Uvek nosite sunčane naočare

Neka ovaj modni dodatak bude šlag na torti svake vaše odevne kombinacije. Ukoliko želite da izgledate kao Parižanka, birajte naočare sa što zanimljivijim okvirom.

2. Nosite niske potpetice

Parižanke neće žrtvovati udobnost i zdravlje zbog štikli. Odlučite se za trenutno jako popularne oksfordice ili mokasinke i uživajte u modno osvešćenoj udobnosti tokom celog dana.

3. Pozajmite komad iz muškog ormara

Nema ničeg seksepilnijeg od odela strogih krojeva na goloj koži. Upotpunite ga crvenim ružem, biserima i velikim osmehom.

4. Investirajte u malu crnu haljinu

Ovaj legendarni komad odeće nosimo od 30-ih godina prošlog veka, a u današnjoj ponudi svaka žena može pronaći svoju savršenu malu crnu haljinu.

5. Ponesite mornarske prugice

Ovaj uzorak nikada ne izlazi iz mode, a izgleda odlično na apsolutno svemu. Čak i najobičniju majicu kratkih rukava možete odlično iskombinovati sa širokim pantalonama i sandalama neutralne boje. Kao tačku na i ovoj kombinaciji dodajte decentan zlatni nakit i crveni ruž.

6. Manje je više

Nemojte preterivati. Investirajte u klasične i kvalitetne komade odeće, nemojte preterano eksperimentisati s bojama i modnim dodacima i počnite da cenite jednostavnost koja će vam pružiti pravu eleganciju i ženstvenost jedne Parižanke.

Izvor: Lepota&Zdravlje
Foto: Ilustracija/Pexels

Pogledajte još