NIKAD NIJE KASNO: Suzana Mančić u 61. godini ponovo rekla "Da"!

Poznato TV lice i prva Loto devojka drugi put je rekla sudbonosno "da" i time je žene podsetila na neke veoma važne stvari, koje su možda zaboravile.

Na venčanju je Suzana nosila jednostavnu, belu haljinu, beli šešir i utisak je svih da je bila prelepa mlada. Na venčanju su kao najvažnije gošće bile njene ćerke Natalija i Teodora Kunić, koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Nebojšom Kunićem.

- Predale smo majku - duhovito je na svom Instagram profilu poručila mlađa Natalija. Važan deo ceremonije bio je i pas sa leptirom mašnom i "SS" slova, inicijalni mladenaca kao najvažniji detalj.

Suzana je tako i ženama u Srbiji, ali i u Grčkoj poručila da za ljubavnu sreću nikad nije kasno, da za drugu bračnu sreću nikad nije kasno, da se u ljubavi radi baš ono što se želi, a ne ono što okolina očekuje od vas.

Uvek nasmejana voditeljka se tokom 17 godina duge veze sa grčkim bankarom nije obazirala na negativne komentare. Dokazala je i da ljubav na daljinu i te kako može da bude uspešna, ali i da ne treba juriti po svaku cenu papir. Treba se venčati kada za to dođe pravo vreme.

Nije Suzana marila ni za naslove da je njena ljubav sa Grkom u krizi, a koji su harali domaćom javnošću poslednjih nekoliko meseci.

I evo je nasmejane i srećne! Ima li boljeg dokaza da su njeni stavovi o ljubavi ispravni? Čestitke bračnom paru!

Izvor: Ženablic.rs
Foto: mancic.suzana/Instagram

Pogledajte još