RADANOVIĆ IZBEGAVA DA POTPIŠE PAPIRE: Kija otkriva sve o razvodu!

Nakon što je sletela u Srbiju posle svog nastupa u Ofenbahu, pobednica "Zadruge" Kristina Kockar privukla je veliku pažnju na aerodromu. Brojni prolaznici sve vreme su posmatrali svaki Kijin potez, a Kockareva je rekla kako se fenomenalno provela u Nemačkoj.

Kija je u rukama imala i poklone koje je dobila od svoje publike, a u jednom trenutku Kristina je izjavila kako sutra ide do muzičkog studija jer priprema svoju pesmu, ali i da sledeće nedelje putuje u Cirih zajedno sa Vojketom Đansom i Palketom zbog zajedničkog nastupa.

Kristina Kija Kockar otkrila je i šta se dešava sa njenim razvodom braka od pevača Slobodana Radanovića koji ju je prevario u "Zadruzi" sa Lunom Đogani.

- Moj advokat je u kontaktu sa njim. Ja sam potpisala, to se zna. On još uvek nije. Ne znam da li izbegava, tako izgleda. To morate njega da pitate. I on ima puno obaveza, sinoć je nastupao sa Teodorom. Ja želim da razgovaramo, ali samo uz prisustvo advokata. Mislim da je tako najbolje, jer ne želim da se svađamo - rekla je Kija.

U nastavku je Kristina Kockar otkrila i da je u kontaktu sa Slobom Radanovićem, a da su se poslednji put čuli protekle noći kada je i on kao i Kija imao nastup.

- Sinoć smo slali slike sa nastupa jedno drugom. Čak smo se i čuli preko video-poziva, Bora ga je zvao. Bio je u društvu ljudi koje znam, sve je bilo strogo poslovno - ispričala je Kristina.

Izvor: Kurir.rs/TV Pink
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još