NAJVAŽNIJI MAKE UP PROIZVOD: Primenite korektor tako da izgledate 10 godina mlađe

Da biste izgledali najbolje što možete, morate da znate kako pravilno da primenite ovaj makeup proizvod. Svi znamo da korektor može prekriti mrlje na koži ili tamne krugove ispod očiju, ali da li ste znali da on može učiniti mnogo više?

Šminkeri poznatih zvezda imaju svoje trikove u rukavima i nekoliko saveta kako najbolje primeniti korektor koji će ne samo pokriti nepravilnosti, već i „sakriti“ godine sa vašeg lica.

Ako ne stavljajte korektor na područje ospod očiju u obliku trougla, onda ćete verovatno izgledati još starije. Sa jednostavnim metodom primene korektora možete čak izgledati 10 godina mlađe!

Većina žena primenjuje korektor na samo nekoliko mesta na lica – na površinu ispod očiju, a zatim korektor razmaže prstima ili sunđerom. Šminkeri zvezda kažu da je to potpuno pogrešno!

Za mladalački izgled, korektor treba staviti ispod očiju u obliku obrnutog trougla koji se proširuje na obraze. Nanesite ga četkom, sunđerom ili prstima. Nemojte pritiskati korektor, već samo dodirujte nežno lice. Nakon primene korektora nanesite puder u prahu koji će sprečiti prikupljanje korektora u finim borama.

Na ovaj način ćete posvetliti oči, a vaše lice će izgledati sveže i mlado.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.