LAZUKIĆ TRAŽIO PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE: Nataša je histerična, narcisoidna i sklona manipulacijama! Sve je izmislila!

Luka Lazukić je zajedno sa svojim advokatskim timom zahtevao da njegova bivša supruga bude podvrgnuta psihijatrijskom veštačenju, a pre nekoliko dana podneo je i krivičnu prijavu protiv nje zbog ucene.

- U uvodnom izlaganju, Lukini advokati su tražili da Nataša ide kod psihijatra imajući u vidu njene ranije odnose sa muškarcima. Kako su naveli, ona je histerična, narcisoidna i sklona manipulacijama - otkriva izvor i dodaje:

- Oni su priložili materijalne dokaze kojima potkrepljuju svoje tvrdnje, a jedan od njih jeste i snimak svađe koju je Nataša imala sa Sergejom Trifunovićem pre nekoliko godina, kada mu je u emisiji rekla da jede go*na - otkriva izvor.

Tokom saslušanja, sudija je samo jednom postavio pitanje Lazukiću želeći da sazna kako se izjašnjava povodom Natašine optužbe da ju je tukao.

- Ne osećam se krivim, sve je izmislila i lažno me tereti - rekao je Luka.

S druge strane Lazukić je pre izvesnog vremena podneo još jednu krivičnu prijavu protiv Nataše, pored one za lažno prijavljivanje. Naime, on je u Trećem tužilaštvu podneo prijavu za ucenu. Navodno, Nataša mu je slala mejlove u kojima mu je pretila.

- Kako je ispričao sudiji, bivša žena mu je poslala mejl u kojem je napisala da će ga uništiti preko medija, te da iza sebe ima moćne ljude - kaže izvor.

Natašini advokati nisu imali mnogo toga da kažu.

- Zbog toga što Luka Lazukić ima ni manje ni više nego pet advokata, uvodni pretres se malo odužio, pa je Nataša morala da napusti suđenje zbog obaveza. Nataša ionako neće biti saslušavana - rekao je advokat Nemanja Vlček, Natašin branilac, koji je juče zajedno sa njom napustio sud pre kraja pretresa.

Nataša nije dala izjavu za medije, već je u pratnji advokata, vidno uznemirena i ozbiljnog lica, ušla u auto i otišla.

Luka Lazukić je ispred suda sedeo sam u toku pauze i brojnim novinarima se uljudno javio, ali je rekao da ne želi da daje izjave pre nego što se ceo slučaj okonča na sudu.

Po završetku pretresa, tri sata pošto je Nataša napustila sud, iz zgrade Prvog osnovnog suda brzim korakom izašao je i Luka Lazukić. Ni posle pretresa nije ništa izjavio.

- Zadovoljni smo dosadašnjim tokom pretresa, radom sudija i tužilaštva. Ovo ročište je dobro prošlo, sledeće saslušanje je 20. jula - rekli su po izlasku iz suda advokati Nataše Bekvalac.

- Nataša je mogla da prisustvuje pretresu do momenta Lukinog izlaganja i reči odbrane, to jest njegovih advokata, a on će sledeći put moći da prisustvuje njenom izlaganju. Ona ništa nije govorila na sudu, već je samo saslušala sudiju, a kada su izlaganje počeli njegovi advokati, ona je napustila sud - kaže izvor blizak Nataši Bekvalac.

Inače, na jučerašnjem pretresu su Luku Lazukića ispitivali njegovi advokati, a Natašini su samo mogli da prisustvuju i čuju iskaz, ali ne i da postavljaju pitanja.

Bekvalčeva i Lazukić pojavili su se juče na sudu slično obučeni. Luka je imao belu košulju i crne pantalone, a Nataša belu košulju sa crnim donjim delom i crno odelo. Lazukić je za pojavljivanje na sudu nastavio da neguje stil sveže obrijanog muškarca, a Nataša ne odustaje od velikih crnih naočara.

Da podsetimo, pop pevačica Nataša Bekvalac je 14. aprila ujutru svog supruga Luku Lazukića prijavila policiji pošto ju je prethodne noći pretukao u stanu. Tada je njihova ćerkica Katja imala samo 40 dana.

Lazukić je, navodno, u sitne sate kući došao pijan, legao pored Nataše, koja je ustala i u njegovom telefonu pronašla ljubavne poruke koje je slao nepoznatim devojkama. Nataša ga je probudila i počela je svađa, a onda je on fizički nasrnuo na nju.

Izvor: Alo!
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.