TREĆI PUT ZAREDOM: Hotel Radisson Blu Old Mill dobitnik ptrstižne turističke nagrade World Travel Awards

Ceremonija dodele nagrada održana je u Zappeion Megaron Hall of Athens uz prisustvo istaknutih zvanica iz celog sveta.

World Travel Awards priznanja, poznatija kao "Oskar turističke industrije", na svetskom nivou predstavljaju jedno je od najznačajnijih u turističkoj i hotelijerskoj industriji.

- Velika je čast što je naš hotel treću godinu za redom dobitnik ovog prestižnog međunarodnog priznanja. Trudimo se da kreiramo jedinstveno iskustvo za sve goste i ponosni smo što nas oni smatraju oznakom za kvalitet - rekla je Gabriela Ditetova, generalni direktor nagrađenog hotela Radisson Blu Old Mill.

Radisson Blu Old Mill hotel pored nagrade World Travel Awards za "Vodeći hotel u Srbiji 2018" poseduje i još nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: nagrade World Travel Awards - "Vodeći hotel u Srbiji 2016 i 2017"; International Hospitality Awards – Najbolji biznis hotel 4*, World Luxury Hotel Awards - Luksuzni gradski hotel i Luksuzni dizajn hotel 2017, dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn - prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji "Renoviranje" i druga nagrada u kategoriji "Commercial"! Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji "Hotel Midscale", pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade - Luxury Travel Guide Awards 2016 – Hotel godine i Luxury Business Hotel of the Year 2018, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3 mesto u kategoriji biznis hotela 2016 i Sertifikat za izvrsnost 2017.

Za više informacija, posetite: www.radissonhotelgroup.com

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još