KUD KOJI MILI MOJI! Sloba sutra potpisuje papire za razvod: Nema pomirenja sa Kijom, a Luna je završena priča!

Iako ga je afera sa Lunom Đogani koštala braka sa Kristinom Kockar, pevač ne samo da više nije u kontaktu sa blogerkom, nego, i pored spekulacija, ne želi da se pomiri sa suprugom. Tačku na brak sa Kijom staviće i zvanično - u sredu.

- Bio sam prezauzet. Čekam advokata da mi se javi, da se dogovorimo šta i kako. Čovek mi je rekao da ćemo se videti u sredu, on mi je rekao: "Polako, ne moraš da žuriš, u sredu se vidimo", tako da ću to da potpišem u sredu, eto - otkrio je Radanović.

Kako kaže, drugu šansu svom braku posle svega ne želi da da.

- Drugu šansu ne želim, iskreno. Nema poentu to, samo želim da se pogledamo u oči i kažemo jedno drugom šta imamo. Neću da se mirim tim razgovorom, već da sednemo i popričamo kao ljudi, a ne "kud koji mili moji" - objasnio je Sloba.

Sloba je u "Zadruzi", kao što već svi znaju, svoju suprugu prevario sa blogerkom Lunom Đogani. Oni su kovali planove za budućnost i trudili se da održe svoju vezu na koju je, ipak, stavljena tačka nešto malo pre kraja rijalitija, a situacija se ni sada, kada su izašli iz "Zadruge", nije popravila, niti će.

- Ništa se tu ne dešava, ne čujemo se. Postojala je komunikacija do pre neki dan, više se i ne čujemo. Razmenimo jednu poruku, dve, ali ništa više. Eto, nismo se čuli od pre nekoliko dana - priznao je Sloba.

Sloba je upitan da li misli da Luna i on, posle svega, imaju šanse da uspeju.

- Nema tu više šanse, što se mene tiče. Sa moje tačke gledišta – nema tu šanse, iskreno - iskren je Sloba.

Izvor: Pink.rs/Novosti
Foto: sampanjactatica/Instagram

Pogledajte još