TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA GOCE DŽEHVEROVIĆ: Gledala sam nepokretnu majku dok sam se sa sudila sa rodbinom! (VIDEO)

Teodorina mama je prvi put otvoreno progovorila o svojim problemima koje je preživljavala sa rodbinom dok je čuvala i brinula se o nepokretnoj mami.

-Ja sam dosta stvari krila od svojih roditelja. Oni nisu znali za neke teške situacije kroz koje sam prošla. To mi je teško palo, sve sam sama morala da preživljavam i da nosim na svojim leđima a bila sam jako mlada. Zato sam se zarekla da ću sa svojom decom da imam otvoren odnos, da neću da dozvolim da im se dešavaju ružne stvari, da budem tu za njih i da im pomognem da izađu iz problema. Teodora zna koliko sam se ja žrtvovala za njih. Ona je pohađala dve škole, situacija u kući mi je bila katastrofalna, gledala sam nepokretnu majku a imala sam problem sa svojom rodbinom pa smo išli po sudovima. Ali ni jednog trenutka nisam zapostavljala decu, nisam ih terala u sobu već sam bila otvorena za razgovor. Slušala sam šta oni žele i uvek smo dolazili do nekog kompromisa. Trudila sam se da budu pravi ljudi. Mene roditelji u dosta stvari nisu podržali. Moja majka je bila šlogirana deset godina - rekla je Goca.

Ovo izlaganje mama Džehve je nagrađeno gromoglasnim aplauzom, a gledateljka koja se u tom trenutku uključila u program bila je oduševljena ovakvim stavom koji je Goca izgradila prema svojoj deci Teodori i Savi.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još