fbpx

VERICA RAKOČEVIĆ ODBRUSILA DUŠEBRIŽNICIMA: Nenormalni su oni brakovi gde muž vara ženu, a ona ostaje s njim da bi dobila skupu torbu!

Verica je rekla da ne vidi ništa neobično u svojoj romansi sa dvostruko mlađim muzičarem i rekla šta je za nju "nenormalan" brak.

- Razumem ja da je mnogima neobična naša veza, ali po meni, mnogo su nenormalniji brakovi gde su supružnici istih godina, on nju vara na svakom koraku, a ona ostaje s njim da bi dobila još jednu skupu torbu. Ponekad me na trenutak pogode zlonamerni komentari koji obično glase da je on sa mnom iz materijalnih razloga, a ja sa njim zbog onoga za čime žene žude, što je apsolutna neistina. Ako ću nahraniti nečiji ego, reći ću da naš brak nije idealan, baš kao što nije nijedan drugi, jer nam je situacija takva da zahteva mnogo više kompromisa - rekla je ona.

- Jedina teška stvar u našem odnosu je ta što Veljko sa mnom ne može da ima decu, ali ne bih rekla da je to njegova žrtva, već izbor koji je trenutni i možda se i promeni. Ali koliko je to otežavajuće, u isto vreme je i olakšanje, jer smo lišeni svađa i koškanja koje bismo možda imali oko dece.

Verica iz prethodnih brakova ima troje odrasle dece, i kaže da je zbog njih bilo logično da sa Kuzmančevićem potpiše predbračni ugovor.

- To je bila logična odluka, s obzirom na veliku razliku u godinama. Iza sebe imam tri i po decenije rada i troje dece, i ugovor je bio civilizovan dogovor između dvoje odraslih ljudi. Sve što sam stekla pre braka pripada meni, Veljko ima svoju imovinu koja nije zanemarljiva, dok je zajedničko ono što smo stekli u braku. To je nama donelo mir, a stali smo na put i čaršijskim nagađanjima - rekla je ona.

Izvor: Kurir.rs/Story
Foto: veljkokuzmancevic/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Futur says

    Svaka rec vam je na svom mestu, i potpuno ste u pravu! Ali ne mogu se oteti utisku da je ta veza malo morbidna! Mozda i egzibicionisticka! Ja to sebi ne bih dozvolila, ali vas ne osudjujem! Jer koji kompromis morate da pravite sa covekom koji je mladji od vase dece i ZASTO? I na kraju, zasto po svaku cenu juriti mladost koja je prosla, raznim intervencijama po telu, i strahovati svaki put kako ce sve to da ispadne! Vi vec sada ne prepoznajete sebe u ogledalu a godine i priroda cini svoje neumitno! Pa vi imate preko 70 godina, bez obzira koliko tog hemijskog materijala ubrizgali u svoje telo! Ako vam sve to ne pada tesko, i ako verujete u ljubav sa tim naduvenkom, onda vam se iskreno divim!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.