SPREMA SE NOVA RIJALITI SAPUNICA: U "Zadrugu 2" ulaze Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović, ali i Čabarkapa!

Ovim bi, ukoliko producenti ugovore njihovo učešće, bila nastavljena saga iz Kaluđerice koja, sa kraćim prekidima, traje pet godina. Prema rečima izvora sa Pink televizije, Čabarkapa u početku pregovora nije bio oduševljen idejom da učestvuje u rijalitiju koji bi, sasvim sigurno, pokrenuo stare, nedovršene sukobe s porodicom Subotić, ali vremenom sve više popušta i menja mišljenje.

- Što se tiče honorara, on je odličan. Niko im neće platiti više od nas, i Ljuba, Aleksandra i Aleksandar će sigurno biti zadovoljni finansijskom ponudom. Jedino je Čabarkapa taj koji predstavlja kočnicu za realizaciju našeg plana, ali i to će se, nadamo se, promeniti. Verujemo da će on pristati da se nađe u "Zadruzi 2", koja startuje u septembru. Plan nam je da za početak uđu njih troje, a onda da u igru ubacimo i Aleksandrinog dečka Davida Dragojevića - kaže izvor.

Aleksandra i Ljuba juče nisu bile dostupne za komentar, dok Čabarkapa nije odgovorio na poruku.

Podsetimo, javnost je prvo upoznala Pantovićevu kao učesnicu "Farme" tokom 2013. godine. Predstavila se kao uspešna bodi-bilderka, veliki borac za pravdu, majka dve ćerke, čiji je bivši suprug Karađorđe Subotić, momak sa beogradskog asfalta iz devedesetih godina. Dok se Ljuba borila u rijalitiju, napolju se odigravala prava drama.

Njena, tada maloletna, ćerka Aleksandra ostala je u drugom stanju sa Čabarkapom, koji je tvrdio da je Ljubin dečko, a kome je ćerku ostavila da se brine o njoj, a ubrzo su njih dvoje počeli da žive zajedno, iako je on već bio oženjen. Pred sam porođaj, policajci su uhapsili Aleksandra zbog iznude i pokušaja ubistva, dok je brigu o maloletnoj Subotićki preuzela majka Ljuba.

Sve do 2016. nije bilo mnogo vesti iz zaraćenih porodica iz Kaluđerice, a onda su Pantovićeva i njena ćerka ušle u rijaliti "Parovi" i haos je počeo ponovo. Njima se kasnije pridružio i Ljubin bivši dever Srboljub, s kojim ona nije u dobrim odnosima, dok se Čabarkapa redovno javljao pismima iz zatvora. Po završetku rijalitija, majka i ćerka posvađale su se na sva zvona i biće vrlo zanimljivo kako će pred kamerama izgledati susret tri zaraćene strane.

Izvor: Kurir.rs/Ivan Ercegovčević
Foto: sandrasubotics/ljuba_champion/Instagram

Pogledajte još