A NEKADA SU BILE NERAZDVOJNE: Andrijana zauvek precrtala Sanju i Matoru! (VIDEO)

Pinkova zvezda i zadrugarka koja je definitivno obeležila prvu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Andrijana Radonjić, gostovala je danas u jutarnjem programu Televizije Pink "Novo jutro - Dea i Sarapa".

Ona je ovom prilikom otkrila šta bi jedino promenila u svom ponašanju tokom višemesečnog boravka u "Zadruzi".

- Ono što bih promenila u rijalitiju jeste to da ne bih davala pažnju ljudima nekima kojima sam davala, više bih se družila sa Zoranom, jer je na kraju ona ispala jedini pravi prijatelj. Kad to kažem mislim i na Sanju i Matoru, ali i na još neke ljude. Verovatno i one misle isto za mene, čula sam da su pominjale nešto, ali se ne opterećujem time, ne komentarišem. Ja sam Sanji pisala pismo, da se to ne bi dalje komentarisalo, stavila sam joj u gardarober, nisam znala da će nam to produkcija oduzeti. Čula sam da je izjavila da sam ja to uradila taktički, ako ona to misli, to je njen problem - rekla je Radonjićeva.

Pevačica je zatim objasnila i kako stoje stvari u njenoj vezi koju je takođe započela u Beloj kući sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

- Funkcionišemo, do sad sam bila sa njim. To nije normalna, dosadna veza kakve sam ranije imala. Imamo dosta obaveza. Treba dosta razumevanja za ovakve veze, malo je komplikovano. Mi se ne smaramo oko telefona i tako to. Upoznala sam ekipu, svi su me prihvatili. Upoznala sam i njegovu mamu Draganu, pozdravljam je ovim putem. Duško i Đekson su se pozdravili normalno. Ja imam pravo da vodim svoj život onako kako mislim da treba, prihvatio je sve - navela je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: andrijana_official/Instagram

Pogledajte još