Šta se pije uz Seks i grad ?

Možda se još neko ime može dodati pohvali promocije filma Seks i Grad 2, ali nijedan drugi film se ne može pohvaliti da ima svoju zvaničnu votku! Ne oblače oni seksi samo zgodne glumice, vodi se računa i koje je piće seksi i ide uz Njujork, Beograd, London...

Povratak Keri i ekipe će obeležiti i povratak specijalnog izdanja kobaltno plave Skyy boce, sa ciljem da večerima u gradu vrati “visoku koktel modu”.

Dizajner kostima za Seks i Grad, Patricia Field, preuzela je ulogu portparola i dizajnera boce. Ona je napravila nacrt prve tematske boce u istoriji Skyy votke, tako da će se, samo na odabranim mestima, naći “ograničeno izdanje modnih i koktel aksesoara” sa njenim potpisom. 

Za sada ostaje samo da se nagađa šta sve to može biti, ali imajući na umu kvartet sa Menhetna, sasvim je sigurno da ćete moći prosto da ih nazovete “tim malim glamuroznim stvarima”. 

Ovo partnerstvo znači da ćete se ponovo naći u situaciji da ćete morati da ponesete nešto sa natpisom “Manolo” da biste mogli da popijete koju kapljicu votke.

Pogledajte još