fbpx

POZLILO JOJ OD STRESA: Kija Kockar završila u Urgentnom!

Pobednica prve sezone "Zadruge", od momenta kada je proglašen njen trijumf u rijalitiju, gotovo da ne stiže da spava i predahne. Popularnost koju je stekla zahteva mnogo obaveza prema brojnim medijima, davanje intervjua, snimanje emisija, a tu je i rad na njenoj prvoj pesmi. Sve to ju je dosta iscrpilo, imunitet joj drastično pao i doživela je kolaps. Kristinina kuma, koja je, na sreću, bila pored nje, uspela je da je odvede do automobila i odveze do Urgentnog centra.

- Sve je počelo kada je došla iz studija gde je snimala pesmu, rekla je kumi da se oseća loše i da ima vrtoglavicu. Ubrzo se požalila na mučninu i druge tegobe koje su postajale sve ozbiljnije, pa su se uputile u bolnicu. Tamo su joj urađene sve pretrage, snimanje rada srca, analiza krvi, pregledali su je dežurni lekari. Ustanovljeno je ima tahikardiju, a da su mučnine izazvane pojačanom nervozom želuca. Sve je to od stresa i obaveza koje ima poslednjih dana - priča izvor.

Kockareva je u dnevnoj bolnici na odeljenju infektivne klinike ostala nekoliko sati, a nakon što joj je propisana terapija, puštena je na kućno lečenje.

- Doktori su joj dali infuziju u kojoj su kokteli vitamina da bi vratila snagu. To je brzo delovalo, već posle dva sata bila je na nogama. Onda ju je ponovo pregledao lekar i savetovao joj da pije što više tečnosti, da se odmora češće i da smanji obaveze. Njoj je neophodan odmor što pre, da se izoluje od svega. Rekla mi je da će najverovatnije krajem jula ili u avgustu otići negde na more i da bi joj to najviše prijalo - rekao je sagovornik.

Na Kristinin telefon juče se niko nije javljao, ali nam je na poruke odgovorila njena kuma i potvrdila da je pobednica "Zadruge" bila u Urgentnom centru.

- Kija se ne oseća dobro, njen telefon je kod mene. Ja sam je dovela u Urgentni - napisala je ona.

Izvor: Kurir.rs/Ivan Ercegovčević
Foto: kija_kockar_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.