OTVORILA DUŠU: Rada Manojlović o teškim trenucima, izboru muškaraca i ženskim tajnama

Pevačica koja je pored brojnih hitova, poznata i po veoma dobrom izgledu, pričala je o tome koliko je prirodna lepota važna i kako je srećna kada se pogleda u ogledalo. To je razlog zašto nikada nije podlegla estetskoj hirurgiji. O uspesima u karijeri i životu otvoreno je razgovarala, ističući da je ona kao otvorena knjiga i da ništa ne krije.

Kako to da se bavite javnim poslom, a da nikada niste podlegli masovnom trendu estetske hirurgije?

- Zato što ja mnogo volim sebe. Bez obzira na svoje mane kojih sam svesna, ja znam šta bi sve tu moglo da se promeni i da uvek može bolje. Ne kažem da ne bih bila lepša da sada uradim nešto na sebi, ali niko nije proporcijalno rođen i kompjuterski iscrtan. Volim sebe i zadovoljava me moj odraz u ogledalu.

Pošto imate veoma uspešnu karijeru, šta jedna uspešna žena mora da poseduje?

- Uspešna žena mora da bude uporna, da zna da ponese poraz, da zna da postoji neuspeh, a ne samo uspeh. Postoji mnogo stepenica do cilja. Niko nije preko noći postao uspešan, jer ne ide sve uvek „kao po loju“.

Koliko je teško jednoj takvoj ženi da nađe muškarca koji će da joj bude životni saputnik?

- Meni je bilo mnogo teško. Nezgodno je kada je žena uspešna, jer je Balkan takvo podneblje koje ne trpi da žena bude glavna, dominantna. Ne daj bože da zarađuje više od muškarca! Ne sme da ima svoje obaveze, jer će je uvek sačekati ono „kako to ti nisi tu kad meni trebaš?“. Naši muškarci su navikli da žene uvek za njih budu dostupne.

Kako znate da je neki muškarac dovoljno zreo i vredan da stoji uz Vas?

- To se odmah oseti. Oseti se u razgovoru, u njegovim stavovima. Od zrelog muškarca očekujem da me konstantno gura napred i da me bodri. On ne treba da bude jedan od onih „obuci se i zavuci se u kuću i nemoj da ideš nigde“, nego da mi kaže „idi i razvali“, što bi se žargonski reklo.

Kako žena treba da se ponaša prema muškarcu da bi ga zadržala pored sebe?

- Ima tu nekoliko caka. Ja se vodim onom „što ne želiš sebi – ne radi ni drugima“. Kako se neko ponaša prema meni, tako se i ja ponašam prema njemu. Ja ne volim da mene neko smara, da me davi, da me zivka 200 puta dok sam u emisiji ili na svirci, da me ispituje gde sam i sa kim sam. Ne volim tenziju u kući pa je ni ja ne stvaram svom partneru. Uz to, nijedan mladić od lepog nije pobegao.

Koji je najteži trenutak koji pamtite i kako sebe bodrite kada ste u teškim životnim situacijama?

- Bilo ih je puno, ali ja sam inadžija, te sebe najbolje bodrim inatom. Najteže mi je bilo kada sam prvi put ispala iz Zvezda Granda. Toliko mi je bilo teško da sam sela i sve svoje mane stavila na papir i onda sam počela da radim na sebi i na svom pevanju. Tada sam rešila da sledeći put na audiciji moram da razvalim i da prođem. Ja sam stvarno takva – neuspeh me tera da budem bolja. Nisam želela da se u takmičenju  pojavim kao osrednja. Želela sam da budem najbolja i znala sam da ću se predstaviti u najboljem svetlu i da će to biti to.

Šta su za Vas najveće ženske tajne?

- Ja nisam osoba koja ima tajne, a nisam ni neko ko se poverava. Kao što rekoh, ja sam jedna otvorena knjiga – sve kažem i ništa me ne jede i ne stoji mi na želudcu. Šta bi bila ženska tajna – kako da sakrijemo celulit? Šalim se, ja emotivne tajne nemam, a jedina tajna mi je kakva sam bez šminke, ali to će i ostati tajna!

Izvor: Žensketajne.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još