KIJA JE IMALA SEKS U ZADRUZI: Miki pobesneo pa rešio da otkrije sve stjuardesine tajne

- Kija je obmanula gledaoce. Ona nije imala seks sa mužem dve godine, naravno da će da je prevari, a predstavila se kao jadnica! Posle toga priča da ga voli, a pre rijalitija imala dečka i tvrdila da je u njega zaljubljena. Sa Filipom je imala seks, imam potvrdu od članova produkcije. Video sam WC šolju koju su razbili - rekao je Miki, između ostalog.

On je potom udario na Kijine osobine.

- Ona nije pametna, ona je samo rečita. Voli da priča. Ona ne zna da pogodi padeže. Govori "napolje", umesto "napolju" - pričao je Miki vidno iznerviran.

- Ona je jedna polupismena stjuardesa i manipulator. Ne zna ko je Endi Vorhol, ne zna ko je napisao knjige a to bi trebalo da čita, ne zna ko je napisao delo "Derviš i smrt", vaša pobednica je nepismena! Jao Srbijo - govorio je bivši zadrugar.

On je zatim poručio da smatra da će se Kija i Sloba pomiriti, dok se on neće vratiti Nadeždi.

- Vidiš da Boba i Kija hoće da se pomire posle svega. Vidiš ti to. Nadežda i ja smo ostali u dobrim odnosima a ja sam shvatio da volim bivšu devojku.

Biljićeva koja je takođe bila gost u emisiji je oplela po ljubavnom trouglu Kija - Sloba - Luna.

- Sve to je budalaština. Luna i Sloba su se voleli, onda Kija kaže ja njega volim, a on sedne i kaže da voli obe. Štra to znači? Onda ja volim i Mikija i Baneta - poručila je Nadežda, a Miki je kroz osmeh poručio da se vrati Čolaku, jer oni više nisu zajedno.

- A ne, ne vraćam se bivšim ljubavima - zaključila je pevačica.

Nakon toga Miki je potpuno pobesneo, pa je u jednom trenutku čak i napustio studio. Situacija se na kraju smirila pa se pčelar vratio i seo pored bivše drage, dok je voditeljka uporno pokušavala da ublaži dramu i smiri bivšeg zadrugara.

Izvor: Blic
Foto: Youtube - Zadruga Official/printskrin

Pogledajte još