Otvaranje restorana Public Dine & Wine

Od sinoć je naš grad bogatiji za još jedno trendi mesto. Na Kosančićevom vencu otvoren je Public Dine& Wine restoran. Ako se po „ jutru dan poznaje“, restoran "Public" će sasvim sigurno postati jedno od popularnijih mesta u našem gradu, jer je na otvaranju svako mesto restorana bilo popunjeno. Čak i mesta za stajanje.

U unutrašnjem delu ni klima nije bila dovoljna da „rashladi“ atmosferu, pa su mnogi spas potražili na prostranoj terasi koja pruža fenomenalan pogled na Ušće.
Odlična lokacija je samo jedan od aduta ovog mesta.

Enterijer je funkcionalan i moderan, bez suvišnih detalja, a ipak sa dozom prefinjenog glamura. Sve je uređeno tako da se osećate prijatno i opušteno.

"Public" je pravi izbor za poslovni ručak ili romantičnu večeru.

Za kuhinju kažu da je tradiconalni srpski šik.
Bazirana je na mesu, koje sami proizvode. Izdvajaju rolovano dimljeno prase, sušenu svinjsku plećku i but, rolovanu teletinu i jagnjetinu... Nude specijalnu selekciju inostranih sireva sa tradicijom starom nekoliko stotina godina, kao i domaći ovčiji sir iz hrastove kore, stari kravlji sir... Pripremaju i nekoliko vrsta pasti i ribe.

Za sve poslastice koje pripremaju koriste proizvode belgijske kuće „Puratos“.

Od vina su najzastupljenija vina Italije i Francuske.

Deo specijaliteta koji smo imali prilike da probamo dozvoljava nam da kažemo da je kuhinja odlična. A cene su gradski prosek.

Na otvaranju su se pojavile i mnoge poznate ličnosti kao što su Dragan Džajić, Ivana Kukrić, Zoran Kesić, Duška Jovanić, Maja Uzelac, i mnogi drugi.
Odlična atmosfera na otvaranju restorana „Public“ govori nam da smo dobili još jedno trendi mesto, za koje će rezervacija biti neophodna i nekoliko dana unapred.


Tekst: Marija Milenković
Foto:Mirjana Ristić

Pogledajte još