KIJA SLOBINOJ MAJCI POSLALA OPOMENU PRED TUŽBU: Iznela je gnusne stvari o meni - izjavila je da sam kopile!

Sloba je prvi progovorio o razvodu, pa je objasnio da on Kiju nije molio za razgovor.

- Nisam ja insistirao da mi razgovaramo, ispade da moljakam. Što se tiče mene i poske tog potpisa treba da porazgovaramo, kao civilizovani ljudi, da ostanemo u korektnim osnosima - rekao je Radanović.

Kija je poručila da nije istina da je tužila Draginju Radanović, Slobinu majku.

- Ja ne želim da se bakćem time, ja nisam tužila njegovu majku već sam poslala opomenu pred tužbu. Iznela je gnusne stvari o meni, preko toga da sam kopile. Jako mi je i bolno i gnusno, znam da Slobodan to ne bi dozvolio da je bio napolju, takve stvari da se govore - rekla je Kockareva i nastavila:

- Ne mislim da je to revolt, ja sam doživela to što jesam od Slobodana pa ne vidite da su moja majka i sestra pričali stvari koje nisu istinite. Moja porodica se nije spuštala na taj nivo. Ja sam žensko i još uvek sam njegova supruga. Evo želim da pozdravim Slobodanove roditelje i da im čestitam. Uspeli su - poručila je Kristina.

Sloba se nadovezao na njene reči i pokušao da opravda postupke svojih roditelja.

- Meni su roditelji rekli da idem srcem. Oni možda imaju svoje mišljenje, naslušali su se svega i napunili su im glavu. Ja nikad neću dati da se kaže ništa ružno ni za Kiju ni za Lunu, popričao sam sa roditeljima i objasnio im to. Ali niti je ko uspeo nas da razvvoji niti je imao nameru, ja sam oduvek sam donosio odluke u životu - izjavio je Sloba u emisiji "Narod pita".

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.