VREDNO RADI I NA LETOVANJU: Luna Đogani reklamira restoran koji poslužuje giros, posetioci oduševljeni!

Ali, umesto egzotičnih dalekih destinacija i luksuznih vila uz obalu mora, Luna se zadovoljila apartmanom koji je njena mama iznajmila u Haniotiju, mestu koje je poznato kao omiljeno letovalište srpskih turista sa tanjim novčanikom.

Naime, Luna danima uživa u svim prednostima koje paradajz-turizam donosi, kupa se na gradskoj plaži ili u bazenu koji se nalazi u dvorištu apartmana.

- Luna je mislila da će u Grčkoj moći da se sakrije od znatiželjnih pogleda i da će nakon devet meseci konačno pronaći mir. Međutim, nije znala da je odabrala mesto koje je popularno među srpskim turistima, tim pre što ne spada u red najskupljih destinacija, pa se prilično iznenadila kada je shvatila da se na ulicama Haniotija uglavnom priča srpski - otkriva na početku razgovora izvor koji letuje u istom mestu u kom i Đoganijeva i dodaje:

- Iako su je mnogi turisti iz Srbije prepoznali, čini se da Luna nije za to puno marila. Na plažu je uglavnom dolazila sa mamom i prijateljima i najčešće bi raširila svoj peškir nekoliko metara pored obale. Andrej često roštilja kao prava glava porodice, a pomaže mu i Lunin prijatelj - kaže izvor i dodaje da je porodicu modne blogerke retko viđao u noćnom izlasku.

- Gotovo da ih nismo sretali po popularnim restoranima u Haniotiju, već isključivo na šetalištu, gde vole da se počaste picama, girosima, američkim krofnicama, grčkim šljivama i svim ostalim poslasticama. Međutim, na porodičnoj večeri u lokalnom restoranu brze hrane prišao joj je vlasnik sa ponudom koju nije odbila. Naime, on ju je zamolio da reklamira giros po kojem taj restoran poznat u Haniotiju, a zauzvrat bi dobila besplatan obrok u njegovom restoranu - kaže izvor i otkriva da se blogerka oduševila tom ponudom.

- Pristala je bez razmišljanja, pa je ubrzo na Instagramu objavila fotografiju iz restorana. Luna je devojka koja je navikla na pažnju medija, ali i da različite kuće kontaktiraju s njom da bi ih reklamirala. Ma koliko ovo bila sitna i nebitna stvar, prijalo joj je da se na neki način vrati svom poslu - zaključuje izvor.

Izvor: Kurir.rs/Vip/Alo
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još